Wednesday, July 14, 2010

Merindu



Hai uolss.. lama x berstory kat sini.. merindu la pulak aku kat korang sumer.. jgn2 korang2 dah lupakan aku tak??? tak kan,.. tak kan,.. (memujuk diri sendiri ekekek)..

Biasala aku skrg bz giler... maklumler jd pekebun tegar hehehe.. (sesapa yg nk berjiran dgn aku add la aku kay.. iklan kejap)

So sebgai pengubat windu aku just tepek gambo budak ni ha... dah beso dah.. makin nakal n dalam masa sama dah boleh jugak la control2 apa yg patut.. kalo bwk g shopping dah boleh jd pengkritik sama ada ok sgt atau cuba carik yg lain..

Hmm.. lagik.. belum ada adik.. tanda2 nk ada adik pun belom lagik.. belom rezeki nmpaknyer.. tak per usaha tangga kejayaan .. hehehe

Ok. ni br permulaan.. nnt aku story lg nk buat come back kononnyer.. jumpa lg uolss..

2 comments:

Dee said...

comelnya anak hang..jd rebutan ramai ni sok khas..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

blom ade rezeki lagi tu. Takpe..jgn putus asa. =)