Thursday, September 24, 2009

SALAM AIDILFITRI

Salam Aidilfitri buat semua. Dikesempatan ini aku nak mohon ampun dan maaf sepanjang berblog ni mana tahu kalo ada yang menyinggung rasa anda semua. Aku juga mohon maaf sebab dah lama giler aku tak update. Dan terima kasih atas keprihatinan korang sebab masih ada yg sudi bertanya khabar.
.
Sebenarnya aku baik2 ajer.. kesihatan sangat2 baik kalo tak percaya tengok la gambo aku yang terlatest ni.. sihat kan. walaupon puasa still x dpt nak turun berat aku. Cuma ada sikit masalah teknikal yg menghalang aku utk berblog secara tegarnya.. insyaAllah biler semuanya ok aku akan kembali berblog macam biasa cuma masa dan ketika nya tak dapat dijanjikan.
.
Untuk kali ini aku sajikan kat korang sekitar aidilfitri pertama dan kedua aku ye.
- Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Khas Lysha n Family... -

.- ni plak ucapan Selamat Hari Raya versi Little Rescals from Naylie n kazens -

- kami dah ready nak menerjah rumah sedara mara... jom.. -
.
- ni kat rumah salah sorang sedara yg diterjah pada hari raya pertama (malam) -

.

- hari raya kedua dah balik ke Selangor.. Naylie possing kat kolam ikan atuk nyer di Ijok, Kuala Selangor.. dah alang2 kuar gambo dia nak tya la kat korang.. korang rindu tak dgn aksi budak ni.. skrg dia makin nakal dan banyak cakap. suka menari tak kira kat mana walau apa pon majlis.. rambut dah kena potong so yg kerinting tu dah takde dah.. dan yg paling aku tak boleh terima dia asyik letak telinga kat perot aku. dia ingat aku pregnant. chet!!! nampak sangat mama dia kena diet.. huhu -
.
Kalo makan kuih raya jgn lupakan daku okeisss.... sampai jumpa lagi.. ;)

12 comments:

U-jin said...

auww...purple u....slmt hari raya maaf zahir n batin

Dee said...

rindunya kt naylie ngan khas..ingatkan sibuk berkebun kt fb..

Cik Puan*PIE said...

cpt2 le join blogging blk...rindu kt naylie tu ha...wow...tempek gmbo raya lates gitu..kelassss

mamaadam said...

hihi mcm2 la naylie ni kan.. selamat hari raya khas.. rajin2 la update k

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi...lamanya Khas tak update blog. Naper?
Naseb bek ada hari raya..kalo tak..ntah bila ler agaknya Khas nak update ye??

Ada Ayrissa said...

slamat hari raya kak khas..
maaf zahir dan batin..
naylie maintain cunz...

Khas Lysha said...

u-jin:.. semangat purple.. hehehe.. selamat hari raya maaf zahir batin utk u-jin n family too. :)

dee:.. rindu kat dee, fifi n mimi jugak.. bz berkebun pun ye jugak hehehe..

cik puan pie:.. wajib menempek gambor latest huhu.. doa2 la semua kembali normal boleh kembali berblog mcm dolu2.. :)

mamaadam:.. finee mcm mana skrg?.. moga baik2 ajer yer.. insyaAllah biler semua dah ok sy update k..

cintamasnisz lite:.. tu la kan seb baik raya kalo tak tah berapa inci la tebal habuk kat blog sy hehehe.. insyaAllah ada kesempatan sy update .. :)

ada ayrissa:.. selamat hari raya maaf zahir batin to ada n family too.. ;)

mamawafiy said...

hah ada pun khas..ingat dah tanak berblog..rindu kt aksi si naylie tu...alhamdulillah semua sihat..ingatkan kenapa la khas dah senyap jer lately..

UnGu VioLet said...

slmt hari raya kak.. cantik sedondon akak sekeluarga yer.. sukaa mar tgk..

Mommy Lily said...

Ala naylie comelnya pakai baju hitam tu...

wish you sihat2 selalu ye =)

*ayu the sun* said...

naylie nampak mcam dah besar sangat!!! wah! makin cantik anak dara tu..

Khas Lysha said...

mamawafiy:.. windu kat sally, wafiy n damia jugak.. insyaAllah ada kelapangan akan berblog seperti biasa tp x tahu lg biler..

ungu violet:.. :D.. tima kasih.. ambik semangat mar jugak nie.. hehe

mommy lily:.. tima kasih momy.. hope momy, lily n family sihat2 selalu jugak yer.. :)

ayu:.. tima kasih ayu.. tp gigi dia dah rosak la.. camaner??? huhu..