Sunday, December 6, 2009

Meatballs

Selamat berhari minggu sumer.. hari minggu aku besa2 jer.. yg mejadikan luar biasanya ialah aku diserang sakit tekak.. batuk terkokol2.. sakit pinggang yg amat.. so plannyer xde ke mana2 arini kat umah sambil layan meatballs..

Ye kalo spegatti meatballs tu mmg aku x baper nak layan kalo time sakit tekak mcm ni.. cuba letak depan mata time aku sihat alamatnyer mak mertua lalu pon x perasan,. huhu



Meatballs yg aku layan ni movie Cloudy With A Chance Of Meatballs Bie beli dvd pirate. Gambo nyer hampeh. Memula tengok mmg la excited.. rasa mcm lapo la pulak.. tp bygkan kalo dah diulang lebih dari 10 kali sejak hari pertamanya 2 hari yg lepas. Hari ni dah diulang tayang 3 kali.. dari anak dara aku bukak mata jam 8 pagi td sampai sekarang x berenti lg. Ni dah nak abis kompom dia ulang lagik.. adoi,, naik loya plak aku nengok percikan mustard tu..

So selamat berhujung minggu.. hujung x hujung sgt la.. esok dah keje.. huhu

10 comments:

Cik Puan*PIE said...

mek..dh aktif balik ke blog???

Khas Lysha said...

cik puan pie:.. x baper nak aktif lg ni mek.. bosan tgk gambo raye je.. dah nak krismas dah ni.. hehehe

mamaadam said...

huhu lamenyer tak dgr citerrrr

ikiqzana said...

lama menghilang khas kt blog.. selalu perasaan kt fb je.. hehehe.

Khas Lysha said...

mamaadam:.. rindu kat kita ye?... hehe. finee camaner?

ikiqzana:.. hehe xde la hilang bz menanam kekdahnyer.. huhu

unique1012 said...

Yela Kak, lama tak dengar kabar kan! hehehe.. harap ceria2 selalu!

Mommy Lily said...

teringat meatball bakso pulak. ahahaa..

apa khabar? lama tk update

Khas Lysha said...

unique1012:.. akk baik2 ajer.. sentiasa ceria insyaAllah.. harap ct n family pon mcm tu gak k..

mommy lily:.. bakso pon layan.. hehe.
sy baik2 jer.. hehe

Norizwan said...

update ler lagi kak...

Khas Lysha said...

norizwan:.. akk dah xdpt nak update byk2 mcm dulu la dik.. insya Allah ye kalo diberi kelapangan..