Tuesday, September 16, 2008

Kenangan Mengusik Jiwa..

Masa aku tgh mengemas2 bilik aku tetiba terjumpa lak benda2 nie... terimbau kenangan yang mula2 ala2 excited, pastu ada berdebar sket.. then jadi mcm ngeri, seram takut... pastu sakit... kemudian lega.. syukur yang teramat.. lebih2 lagi bila dengar suara yang sangat2 aku nantikan selama lebih 9 bulan....

- Biler lepas ajer aku bersalin, nurse tu soh aku sebut jantina anak aku.. terus aku kata girl.. then dia pon pakaikan aku gelang nie.. -

-Naylie plak nurse tue letakkan benda nie kat kaki dia.. aku nampak kaki kecik dia gerak2.. alahai sgt indah pengalaman nie.. hilang rasa sakit.. -

- Nie puting2 Naylie.. tapi dia suka yg purple tue jer.. yg pink tue dia tak baper suker coz keras sket.. tapi kejap jer dia memuting.. dia lagi sker yg ori.. he he -

- Anak dara nie memang over sket.. skrg baru la nak memuting.. masa kecik dulu bagi jual mahal.. dah besar barulah kemaruk.. -

10 comments:

mamaranggie said...

jomlah join mama n the club,mums to be..hehehe...

Khas Lysha said...

mamaranggie:.. lom rezeki naylie nak ada adik la mama.. he he

ita.itu said...

wah ko simpan lagi ek tali nih..bagus ko ni..hehe

Khas Lysha said...

ita.itu:.. tulah aku pon ingat dah buang gupernyer ade lagik.. ni mesti keje laki aku.. dia tu pengumpul barang antik hu hu

PuteriSatu said...

akak punya hilang...aqilah punya ada...nasib masa nak check out tu...ok je..hiks...

Khas Lysha said...

puterisatu:.. la.. ilang kat spital ker?? nasib dia tak soh aqilah tggal.. he he

Ada Ayrissa said...

alahai...cutenyer naylie...
ayrissa masa dlm pantang jer nk puting, pastu xnak dah...

Aleeya said...

kiyut puting2 nyer hehehe, damia tak reti pakai, sumbat je kat mulut dia sembur balik terus tecampak

* ayu * said...

comeynya naylie isap puting...
:)

dia ni ada sharp feature la babe... harus meletops ni esok besar...

bersiap sedialah anda! hahahaa...

Mommy Lily said...

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita