Tuesday, September 30, 2008

Menjelang Hari Raya


Hari ni hari terakhir kita berpuasa.. Walaupon ramai yang dah balik kat kampung tapi aku masih lagi g kerja maklumler tak apply cuti. Tapi hati aku dah jauh melayang ke kampung.. Orang kata badan je kat opis tapi kepala otak tengah menganyam ketupat.. he he.. Jadi puasa terakhir bagi tahun 1429H ni aku teringin sekali berbuka di luar dengan Bie n Naylie.. jadi sebelum balik ke kampung kitorang g berbuka kat luar dulu.. Lagipon Bie letih nak balik time poser kalo dah buka tue boleh la mengunyah ke.. minum kopi ke.. kalo ngantuk..

Petang nyer kitorang g booking seat kat Secret Recipe.. pastu sementara nak menunggu waktu berbuka aku bawak Naylie g main2 kat game zone JJ Bukit Tinggi.. sangat2 riang hatinyer ok..

- Naylie main ketuk2 -
- main, main, main dan main sampai lebam -

- terpisah oleh dinding kaca.. cheewwaahh.. disebabkan aku melayan Naylie main kat dalam so.. Bie terpaksa la melayan blues sorang2 kat luar.. -

Lepas agak2 dah puas si kecik tue main, dan memandangkan waktu berbuka hampir tiba.. maka kitorang pon g la duduk menunggu waktu berbuka kat SR..

- Makanan untuk berbuka n aksi2 sementara menunggu waktu berbuka -

Lepas makan terus gerak balik ke kampung..wo wo wo balik kampung hati girang.. So selamat beraya u allsss..

2 comments:

* ayu * said...

wah! ramai org x last day tuh?
best je nengok naylie main.. laaayyaaann..

Khas Lysha said...

ayu:.. last day tue kat shopping complex nie blh tahan la ramai gak yg shopping last minit.. naylie kalo bab main mmg layan sajer..