Friday, June 20, 2008

Azie & Yus Bday

Happy Birthday to Azie & Yus


Takder nak citer byk sgt la cumer nak syer dgn sumer masa kitorg celebrate bday Azie & Yus ari Jumaat 20/06/2008 @ opis pentadbiran SMS.. Diorg masak memasak laksa ari tue.. kek lak beli semalamnyer.


Bday diorg berdua nie sama 15 Jun tapi tahun tak sama. Yus muda setahun dari Azie.. n Yus tgh prgnen anak kedua.. First baby dia boy. Lahir sama bulan dgn Yus - 21 Jun. Sebelum celebrate bday diorg tadi, cupcakes untuk anak dia pon sampai.. jadi kalau kitorg nak rasa kena tggu ari isnin la.. itupun kalau ada lagi.. he he..


Planning satu opis pakai songket.. tapi yg pakai cumer kitorg berempat jer.. Aku, Azie, Yus n K. Zera.. yg tak pakai songket tue tak leh enter frame kat foto kitorg.. (acah jer...)


So.. utk korg berdua happy bday, moga pjg umur, murah rezeki, diberi kesihatan dan kebahagiaan..




- Yus -


- Azie -


- Aksi bday mama -


- kitorg yg pakai songket... k. zera, yus, aku n azie -

- cupkek anak Yus : Danial Hakim -

7 comments:

Anonymous said...

my 1st birthday party celebrate at sms.i love it!!thanks kak khas 4 your lovely currypuff!!!-azie-

Khas Lysha said...

itu korg order la... bukan akak sponsor pon... lagipon akak tolong bungkus ajer... bukan akak yg buat!!!!

mamawafiy said...

bestnya dpt celebrate besday kat opis....semoga persahabatan awak dgn kwn2 akan terjalin selamanya...awak pandai buat karipap sedap?nak tempah..hahahaa gurau jer......saya tau bukan awk yg buat

Khas Lysha said...

mamawafiy .. mmg bukan kiter yg buat.. tapi kalo nk order boleh jer.. he he.. harap2 mcm tue lah yer.. sbb kalau stakat terjalin persahabatn jer tanpa keikhlasan pon tak guner gak kan..

mama ranggie said...

sodap kek tu,mama nak cikit!

en_me said...

ammvoiii, jeliter sungguh azie & yus .. kannns

Khas Lysha said...

mamaranggie.. nak bnyk pon boleh.. memang sedap banget!!

en_me.. yus & azie jer ke yg jeliter??? yg lain2 tue?????