Wednesday, June 11, 2008

Kenanganku...

Just nak syer jer dgn sumer pasal sikit daripada kenangan2 aku yg ada..


-cuba teka yg mana aku??-

Rasa2nyer ni je kot kenangan aku sefamily pegi bercuti jauh dari tmpat biasa.. Masa ni kitorg g Penang.. yg lain2 tue stakat g zoo, muzium, genting, air terjun.. dll tak macam bercuti sgt la.. ala2 berehat2 n jalan2 jer.. Ini lah first n last hingga arini g bercuti dgn ayah.. Teringin gak nak plan bercuti dgn ayah.. tapi....

-masa sekolah-

Yang ni masa sekolah rendah (mak ai besarnye sepek....) and sekolah menengah.. Ada lagi sebenarnye gamba masa sekolah ni tapi takut nanti korang tak cam yg mana aku.. (cheewaahh). masa sekolah rendah tue aku possing kat umah member aku Rina.. masa ni kira ari last sebelum aku dipindahkan ke Negeri sembilan.. Rina ni kawan sekelas aku di sekolah rendah convent klang...

Yang sekolah menengah plak masa ni dah form 5.. kiranya dah nak SPM maser ni.. ni sumer member yg sesekolah ngan aku kat MGS klang.. ada yg still in touch ada yg dah tak tau citer lar.. kalo korg ada tetgk blog aku nie.. contact aku k...


Ini plak masa kat Politeknik Shah Alam.. kebanyakannya termasuk aku.. dah jadi mak n bapak org.. hmmmm ...

-konvo!!!-

Nie biasala kalau dah pakai jubah ala2 org nak bagi khutbah tue.. mestilah masa konvo.. Masa ni aura nyer tak meriah sgt coz.. dah lama tinggalkan alam blaja and aku pon dah keje beberapa bulan.. pastu ramai gak member yg tak join...


Yang ni betul2 tinggal kenangan.. bukan aper.. orangnyer ader lagi sihat wal 'afiat.. tapi disebbkan terlalu sihat tue yg gambar ni jadi kenangan terindah jerk...

- walau macam mana pun rupa paras u, sayang tetap sayang kan u bie... I love u muuaaxxxx-


Ni jer la serba sikit kenangan yg aku ada.. kalau aku terjumpa gamba2 kenangan yg menusuk kelabu.. aku akan updatekan di sini k..

4 comments:

DarLingsz said...

betollah kak as...xcaya je kan dua bradik tu dulu kemain slim world..perot kempeng aje..now..aduhaiiii...mcm peknen 7bln..kuikui

Khas Lysha said...

mengandung tapi tak bersalin.. kuang kuang kuang....

en_me said...

wah, spek besar tewww..

mamaranggie said...

memang kenangan sungguh!