Monday, June 9, 2008

Faris Dinie..

- Nak pegi rumah Auntie Lynn.. Nak ikot??? -


Sabtu (7 jun 2008) pegi ke Pulau Indah meet my best friend Lynn. Nak nengok hero dia yg baru Faris Dinie (sorry Lynn kalau salah eja).. Mula2 plan dgn Farra tapi raser2 smpai skrg dia tak availabale kot.. memandangkan sabtu ari tue free. Nak g jalan jauh pon minyak dah mahal so.. ambik keputusan g melawat new baby.. Actually esoknye ari last Lynn pantang..
Sebelum tue singgah JJ Bukit Tinggi beli present untuk baby.. Tak dapat nak menyervey sgt coz ari semakin petang beli hadiah terus betolak ke umah Lynn.. Sikit jer aksi yg dapat dirakam masa kat sana.. Maklumler lama tak jumpe.. leka berchit chat.. selamat menjamu mata..








4 comments:

DarLingsz said...

ehem..ehem..tu pegang2 tu cm nk dpt aura je tuh...hehehe...ikot turn...

Khas Lysha said...

sajer je.. layan blues dgn baby.. nak tunggu adik naylie?? lama lagi kot... ke tgu haja dulu...

nellysuria said...

hahah...atlast sampai jgk ko yerk..sorry aku tak dpt nak teman ko..aku bz lately... :))
janji ko dah sampai kan...aku kat pahang time tu..baru ingat nak ajak g this saturday...hahahaha

Khas Lysha said...

takper farra aku paham.. at least dah sampai jugak kan... hmmm.. next time kalau ada aper2 kat umah nenek ko tue bley aku g s'diri tak yah tggu org teman kan.. redah jer... he he : )