Wednesday, August 27, 2008

Aku, Opis n Harta Kerajaan

Setiap hari aku g keje aku akan menatap benda2 ni kat opis.. Dari pc, meja dan keje2 yang perlu disettlekan setiap hari.. Keje aku kadang2 jer bz nyer selalunyer tak sebz mana pon cuma aku jer yg buat2 bz.. he he.. aku nak syer la korang mende2 yg aku hadap kat opis hari2 (kecuali time coti ler)

- pepagi aku mesti on kan benda nie.. memang la kan..-

- time nie meja aku clear boley la nampak muka saper2 kat atas ni.. slalunyer penoh.. yg nampak fail2 yg melambak jer.. -

- Ni laci aku.. plak nama tu ada sorang anggota ni bagi masa dia g sabah.. tapi silap eja.. tak pelah janji ikhlas.. Bear yg tergantung tu ada huruf C sempena nama anak aku.. Cahaya.. -

- Nie ape hal lak sesat.. he he.. aku cumer tak kuasa dgn kakak aku sorang ni tau, malas nak layan.. pleasssssse la Kak Zera, makan durian pakai sudu.. (sebenaunyer aku jeles aritu tgn aku dah melekat bau durian) -

11 comments:

haJa*darLingZ said...

yelahkan...geti krjaan plg syok digunakan..pree aje..tp ada gk yg dgki ai..mcm rete BAPAK dia yg punye...huhuhu

Ada Ayrissa said...

i love duriannn...cedappp..

Khas Lysha said...

haja darlingz.. yg pree mmg syok.. si pendengki tu obatnyer buat tak tau jer.. malas nak layan..

ada ayrissa.. suker durian ek.. tp akk tak bley telan byk la.. sangkut kat tekak.. hehe

Anonymous said...

Mak pon tak kuasa tengok kakak u makan durian pakai sudu. Sentap mak!!! 1st time tgk kes macam ni.

Khas Lysha said...

azie.. mak lagi tak kuasa noq..

Aleeya said...

ha ha yer yer bedal jek, aku pon kdg2 teguna gak rete kerajaan he he

Khas Lysha said...

aleeya.. ha'ah kan, terguna dgn sengajer.. he he he

ita.itu said...

wah kemas meja ko ek...mkn duyan sdpnye..mcm nak beli nih

Khas Lysha said...

ita.itu.. kemasnyer sekejap jer time pepagi buter, biler dah start keje maap ler tak der nyer kemas.. kalo ada org jual duyan kat situ.. aper lagi rembat je.. he he

Mommy Lily said...

wahhh akak tu mkn durian pakai sudi lagi...tk syok aaa mcm tu...hihi

selamat berpuasa yang...

Khas Lysha said...

mommy lily.. tu lakn.. tak braper nak feel makan durian pakai sudu..