Sunday, August 31, 2008

I'm happy

Dah lama aku tak lalui saat mcm nie.. keluar dating berdua2an.. Sebenarnya dah lama aku plan untuk keluar date dgn Bie tapi disebbkan pelbagai agenda diluar dugaan maka asyik la tertangguh. And at last dapat gak aku kuar berdua dengan dia tapi tak la g mana pon g nengok wayang jer..

So balik dari keje terus g umah mak aku melayan Naylie sampai dia tido.. Biler dah tido aku tinggalkan kat mak n meneruskan aktiviti aritu..

Ktorg nengok cerita You Don't Mess With The Zohan citernyer kelakar giler.. walaupon untuk tontonan umum tapi aku rasa citer ni tak berapa sesuai untuk kanak2 bwh umur. Habis citer dekat pkl 12:00 mlm. Hajat hati nak g makan2 supper kat tempat yg kitorang slalu lepak masa baru2 kawen dulu.. Tapi mak aku call bagitau Naylie mengamuk sakan, nangis sampai bengkak mata.. ala kesiannyer anak mama so cancel la., terus ambik Naylie n balik umah..

-korang layan je la gamba hubby aku nie yer.. gamba aku takder masa ni kepala aku togel.. tak kuasa u allsss-

Saat ni mmg amat menggembirakan aku.. dan yang buat aku happy gak.. setelah menunggu lebih sebulan dan puas menjawab segala persoalan org disekeliling aku.. akhirnyer berjaya jugak aku mendapatkan benda nie.. Benda ni gak la yg mmbuatkan Bie tido asyik tak lena, siang terbayang2, malam terkenang2.. jeles I.. Setiap hari menanti penoh debaran di dada.. (takkan berdebar kat lutut plak ye tak??).. dan taadddaaaaaa...

- Persona sudah menjadi milikku... yaaahhhooo... Syukur Alhamdulillah.. -

8 comments:

nellysuria said...

congrate on ur new car.. :)

Khas Lysha said...

nellysuria.. thanx farra,.. ;)

ita.itu said...

wah bestnye dpt keta baru ek

Khas Lysha said...

ita.itu.. alhamdulillah syukur sgt.sblm nie minjam je..

haJa*darLingZ said...

alahai..jgn le kate minjam..sedih den...huhu..ape pun keto dh dapek sblm raya..leh brjalan sakan ni..jd plan kite tu???huhuhu

Khas Lysha said...

haja darlingz.. he he.. kalo plan yg tue tak jadik kita plan yg lain.. yg penting berjalan.. hi hi

Ada Ayrissa said...

wahhhhhhhh...kete baru ek sempena smbut merdeka n pose nih..
syiokkknyerrrrrrrrrrrrrr.....

Khas Lysha said...

ada ayrissa... he he.. syiok jgk la kan..