Tuesday, July 22, 2008

Bie oh Bie..

Kengkadang bukan nak kata aper la.. org lelaki ni kalau mood dia tak berapa nak ok mengalahkan perempuan yg dtg bulan.. Mula la nk muncung (boleh buat sangkut baju lagi), nak baran tak tentu pasal,.. tapi kalau mood dia ok lain plak peel nyer.. (mcm ada something goes wrong somewhere jer... -mcm pernah dgr la tp di mana ya???-)
-
Nie nak citer pasal semlm.. mood dia tgh ok.. tak tau aper mimpi nyer dia belikan Naylie baju (Naylie jer?? sayang pyer tak de ker??) Nie lah first time selama 2 tahun sejak Naylie lahir dia belikan sendiri baju untuk anak gadisnya.. selama nie bab2 membeli baju anak nie mmg keje tetap aku la... Bila dia cakap jer dia belikan baju aku terus belek..

'Saper yg pilih nie??? Boleh tahan..' (walaupon murah tapi memang cantek gak la...)
-
'Kawan Bie yg pilih..'
-
Kawan???!!!!!! alamak suspen nyer aku lelaki ke perempuan????
-
Mizi yang pilih.. Bie g beli barang opis ngan Mizi, nampak kedai baju nie.. comel plak tgk, tue yg Bie beli tapi Mizi yg pilih...

Betul ke Mizi?? Kalau aku nak call Mizi tyer.. diaorg mmg best frenzz tah2 dah komplot. Atau aku hanya perlu yakin dgn jwpn dia tanpa sebrg curiga.. hmmm...

- Baju2 yg Bie beli sbnrnyer 3 pasang... lagi satu???-

- Bie dah sarung kat Naylie. mntg2 la dia yg beli tak kisah la anak tue tido ke bgn ke.. terus di pakaikan.. tak basuh lagi la... -

Ape pon thanx a lot Bie.. at least Bie ingat gak kat anak biler ada lebih kat poket tue..

3 comments:

mamawafiy said...

bagus jgk taste hubby khas ni..cute betul baju2 tu....

haJa*darLingZ said...

wow...wlpun xpenah beli tp skali beli pndai gk kan..oklah tu cntekkkk sgt baju2 naylie tu..
*bilelah dihah nk bjln ni*

Khas Lysha said...

mamawafiy.. boleh la thn kan.. dah dia belikan ambik jer la.. bila lagi nak merasa.. he he

haja darlingz.. cantek ker?? mekasih la.. tak lama lagi bejalan la dihah tue.. sabar je k..