Thursday, July 10, 2008

Menyepikan Diri...


- Nie untuk possing jer.. bukan nak tengok Kung Fu Panda pon.. -


Hati rasa amat berbunga biler dapat g nengok wayang setelah sekian lama tak g menonton dgn Bie n Naylie... Biasalah aku akan g pada ari rabu pasal 1/2 price.. Dan cinema yang paling aku sker g ialah TGV Bukit Raja.. tapi disebabkan Bie kena masuk kejer balik malam tue so kitorg g yg dekat jer lah iaitu kat TGV Bukit Tinggi..

Citer nie mmg best.. ada ketawa.. ada sedih.. ada gaduh sket.. seram tak der.. dan ia menyentuh hati.. Tapi disebabkan tajuknyer sepi maka penonton pon agak sepi la gak kan...

Biler citer pasal sepi nie.. kita rasa kita tak pernah sepi tapi hakikatnya kesepian tetap akan melanda jiwa setiap insan walau hanya sedetik ia datang..

Suasana wayang yg sepi makin membangkitkan rasa feel masa menonton sepi.. nasib baik couple seat sebelah aku tak der org.. aper lagi aku pos Naylie ke sebelah.. bukan main landing lagi dia.. siap berbaring2 lagi..

Lepas habis, kitorg pegi ke tempat wajib setiap kali aku ke sini.. iaitu membeli donut... mmmmm i like.. sungguh sedap u allsssssssss....

-donut perisa manggo (my favorite), oreo, strawberry (Naylie's favorite), almond, chocochino (Bie's favorite) and durian -

5 comments:

mama ranggie said...

mama suker perisa durian tu..sedap!

psst..thanks ya sudi dtg!

haJa*darLingZ said...

walla...nonton kesepian ke...aiseh bile la nk g tgk wayang plk ni kan...erm that donut mng mnyelerakan lah...

Khas Lysha said...

mamaranggie... mmg sedap.. duriannyer fresh gitew..

sama2 kalau ada yg kawen lagi.. jgn luper jemput kitorg lagi k.. he he

haja darlingz... sgt2 menyelerakan. jom la dtg klang bley tgk wayang sambil mkn donut kat jj baru.. :)

mamawafiy said...

mcm best jer...donut tu....nanti kita hang out sama2 yea...kat JJ baru tu ke...

Khas Lysha said...

mamawafiy... yup. jj yg baru n terbesar tue.. he he..