Thursday, July 3, 2008

Tag ngetag.. 1....

Mamawafiy.. awak la the first person tag kiter k.. tapi tak per.. disebbkan ke available lan situasi.. kiter jawab tag awak tue..

.: 1 minit yang lalu, apa anda buat :.

visit blog mamawafiy of coz..kalau tak mana nak tau ada tag nie..

.: 1 hari yang lalu, apa anda buat :.

kalau time gini semalam .. z z z z z z z

.: 1 orang yang terakhir menelefon kamu :.

officemate nama kak yan nak tanyer pasal bowling..

.: 1 makanan yang baru dibeli :.

beli lauk untuk makan tengahari.. banyak jenis gak.. coz kitorg makan ramai2 he he (kena jimat beb!!) tapi balik ni nak beli donut la...

.: 1 barang yang baru hilang :.

kerongsang pearl.. tak tau la letak kat maner???

.: 1 cerita yang baru ditonton :.

malam tadi tgk citer get played (mcm tue la kot tajuk dia) pasal 3 gadis bertaruh untuk pikat seorg stranger.. ok gak la.. of coz la ending dia cinta yg jujur menang..

.: 1 perkara yang baru digosipkan :.

gossip dgn bie pasal anak jiran sebelah bergaduh dgn laki dia.. mak ai rasernyer satu taman boleh dgr diorg perang.. young couple mcm tue lah.. tak pandai lagi nak control emosi..

.: 1 kata yang ingin diluahkan :.

azie cepat la balik opis.. akak boring ko takder...

.: 1 buku yang baru dibaca :.

tak der.. print pekeliling dari internet.. baca news kat internet.. mmm oo ada satu buku katalog he he

.: 1 penyakit yang sering datang :.

ngantuk .. (mamawafiy lupa n malas tue rasernye dah jadi badi la kat kiter.. sentiasa ada.. mcm mana nak ilangkan???)

.: 1 keinginan :.

i want ONE MILLION $$$$ saper nak bagi contact aku k... he he

6 comments:

mamawafiy said...

tq sebab sudi entertain tag yg tak seberapa ni..heheheeee....

Khas Lysha said...

mamawafiy.. sentiasa menyudikan diri... : p

ita.itu said...

hi salam kenal ye...rajin ko jwb tag..heehe

Khas Lysha said...

ita.itu ... first time kena tag tue yg accited mnjwb tue.. hu hu

Aleeya said...

wah slm kenal gak..
sesi jwb tag ni yer
aku paling malas jwb tag he he

Khas Lysha said...

aleeya.. he he dah first time kena tag rajin lagi le nak menjawab biler dah selalu..... tak tahu la plak nnt kan... :p