Thursday, July 31, 2008

Berhimpun Beramai-ramai

Perhimpunan kali ni sempena kenaikan pangkat beberapa anggota. Perhimpuanan ni nama jer perhimpunan bulanan tapi kitorg kumpul lebih dari sebulan sekali..
-
Kalau masa perhimpunan ni biasala mula2 nyanyi negaraku, pastu baca doa, pastu pastu ikrar, pastu bos berucap, pastu pemakaian pangkat last skali nyanyi lagu polis...
-
Nie le sikit yg dpt dicuri dari mr. cameraman.. hu hu


- Berkumpul together2 dgn Encik Pulis -

- Nie le muka2 yg naik pangkat.. tahniah.. -

- Lepas dah penat beratur aper lagi mencekik time la.. selera betul Pok Cik Polis ni makan -

- Suker2 je cameraman nie menangkap gambo aku makan tau tak sempat nak control jelita (jelita ker????...)

- Kat opis ngan member2 seopis -

8 comments:

mama ranggie said...

vangga tgk bro2 tu naik pangkat...

Khas Lysha said...

mama ranggie.. yg naik pangkat tue lagi la bangga.. megah semcm jer diorg.. hu hu

Mommy Lily said...

ooo dia keja kt pejabat polis rupenyaa... haip !! tabik spring satu!

polis2 mmg la suka wat assembly dan berkawad2 semua kan

Khas Lysha said...

mommy lily.. keje je ngan polis tp yg keje nie slalu jer lggar undg2 he he..

Polis tempat lain mmg rajin berkawad.. polis kat sini rajin melantak jer..

ita.itu said...

KL hang ni polis ke

Khas Lysha said...

ita.itu.. naper.. takut ker??? ha. nie mesti ada buat salah..

keje je dgn polis tapi org awam jer..

haJa*darLingZ said...

aisehhh..plg best lepas asembly leh mkn2..sini skang dh xleh nk senang lenang dh..nk air setitik pun blom tntu dpt....

Khas Lysha said...

haja darlingz.. tu la yg ditggu2 dpt bekpes free.. hu hu.. sbb x kerap buat assembly tu yg boley dpt.. kalo kerap pon tak lepas gak.. hmmm