Saturday, April 18, 2009

Bergumbira Di Putrajaya

Hari ni (sabtu 18/4/09) aku g ke cheras utk menyettlekan urusan plan yang tak menjadi tp sekali lagi sejarah berulang dan plan tersebut tak menjadik lagi.. (nnt biler tiba masa yg sesuai aku story kat korang kay sebb aku ni jenis pemalu nak mewar2kan benda yg tak berapa confirm takut tak jadi.. maluuuu). Malas nak panjangkan masalah kitorg balik jer lah.. dlm perjalanan balik tu aku n naylie mmbuta biler celik mata tgk eh?.. Bie kata nak balik kita nak pegi mana ni?.. owh gupernyer dia menuju ke Putrajaya.. bawak Naylie jalan2 tenangkan hati katanyer.. ok lah.. mama suker ajer.. :D
.


- muka blur selepas puas mengamok dan terlelap.. -

.

- saya dah boleh kenyit mata.. hu hu.. -

- pose manja la kononnyer tu.. seb baik tak kena bedal dgn mama tau.. he he he -
.


Bie just bawak kami ke taman dekat dgn Masjid Putra tu.. Sebab time tu ada sekumpulan pengayuh basikal tengah buat latihan Bie mmg la sker aktiviti gitu.. dia tgh leka tgk org2 basikal tu aku plak leka menangkap gambo anak aku.. tapi arini cuaca terlalu panas.. walaupon masih pagi tapi cuaca dah mcm tengahari dah..
.
.

Kat bwh ni la gambo2 Naylie tu.. korang tgk je lah yer..
.
.
- mama panas la... dah kembang dah idung ni menahan panas.. -
.
.


Lepas dah letih dan berpeluh2 Bie ajak balik tp sebelum tu perot di isi dulu sebab dah nak tengahari pon.. aku pon tak berapa nak ada mood utk masak t/hari ni.. (tah biler la mood tu nak dtg yer.. he he he).. sampai umah dgn cuaca yg panas semacam masing2 serbu bilik on aircond and.. zzzzzzzz huh enak sekali.. ;)
.
.
Untuk korang sumer slamat berhujung minggu.. moga ceria bersama keluarga tercinta..



13 comments:

mamaadam said...

yey sewonok tgk naylie ceria, dah sihat ye cayang!!

[-suziey-] said...

ler xjadi lagi..ish payah btol nk jadi plan tu..hehe:p suspen je khas ni..plan ape tah..ekek:D

sian naylie dipksa posing tghari trik tu..hahaha:p

joegrimjow said...

comey model 2

CoNniE said...

Naylie cantek, leh jadik model.. huhuhuh...

syareena said...

tgh hari pun si kecik ni pakai stokin.... ciannya die

jesnita_ns said...

sabtu tu sebelum g kl sy ke alamanda..klau sy g masjid putra tu mesti jumpa akak..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tomey!!

Khas Lysha said...

mamaadam:.. alhamdulillah dah semakin sihat dan boleh bergumbiraaa :D

suziey:.. nnt la sy citer plan apa ek!.. tu namanyer paksa dlm rela ekekeke

joegrimjow:.. tima kasih :)

connie:.. alahai,.. tima kasih connie..

syareena:.. he he.. sbnrnya kuar awal pagi mmbwk ke t/hri tu yg x bukk stokin tu.. seb baik nipis kalo tebal mau dh menggelupur.. ekekek

jesnita:.. la yeke.. ish rogi2.. kalo tak boleh jumpa..

sitie:.. thanx ;)

kayteeze said...

Hah ! Dah boleh kenyit mata...sihatlah tu...he he..

Cuaca panas betul sekarang. Kak tie dah terbatuk2 ni..hu hu...

Khas Lysha said...

kayteeze:.. alhamdulillah sihat dah nampaknyer.
Betol la kek tie sehari tah berapa kali kena mandi.. mana taknyer asyik bermandi peluh jer.. hu hu

Dee said...

tulah..2,3 ari ni panas betulkan..wah..kemain seksi lg naylie ek...alhamdulillah dia dh sihat..

Ada Ayrissa said...

arrgghhhhhhhhhh..
rindunya kat putrajaya...
seriyesss..
sob sob sob :(

Khas Lysha said...

dee:.. betol la.. cuaca x menentu.. alhamdulillah dia dah sihat dah,,.. :)

ada ayrissa:.. jgn sedeh ye dik,.. nnt ajak cik abg chomel g ptrjaya lagik.. ;)