Friday, April 10, 2009

Makan Pizza Memang Best!! Lagi2 Kalo Free.. he he he

Story basi yang aku nak citerkan jugak.. walaupon cuma citer makan2 tapi aku tetap nak ceritakan.. sapa2 ada rasa bengang, sakit hati or tension sila tutup mata.. heh heh heh..
.
Citer ni masa ari jumaat last week.. actually tekak melayu + jerman aku ni teringin sangat nak makan pizza. Sebelum tu aku ckp kat Bie tp dibwknya aku g KFC.. nak dijadikan cerita ari jumaat tu ada opismate yg pegi PJ katanyer kat situ ada org jual mee bandung yg superb so kami seopis mengirim beramai2.. tp kalo dah bukan rezeki tu kan, nak buat mcm mana.. aritu pulak kedai tu tutup... so aku ajak la Azie n K. Anita g tesco untuk membedal pizza.. and diorg setuju.. hoorayy!!!
.


Ini lah muka2 lapor yg tgh tunggu mknn untuk di belasah!! Belah kiri tu K. Anita and kanan tu Azie..
.
Boleh pulak masa kitorng tengah tunggu makanan yang diorder tu sampai dtg apek ni mintak sedekah,.. dia guna cawan plastik (ala bekas yg kalau kita tapau minuman tu..)untuk soh org letak duit dlm tu tp aku tak bagi pon sebb aku tgk kat dlm cawan tu byk duit RM5 and RM10.. banyak tu duit dia aku pon aritu bwk RM30 jer.. he he he budget!
.
Yang aku peliknyer kan kat pintu masuk pizza hut tu ada staff dia yg tunggu macam mana apek tu boleh lepas.. tah la..






Ni la rupa2 makanan yg diorder.. sedap giler la... nyum nyum nyum

.

Makan kena tekun.. tak boleh toleh kiri kanan nanti tak feel.. keh keh keh.. eleh azie,... sempat ko possing yer,..

.
uii.. licin tu.. sikit pon tak tinggal.. so seperti yang dijanjikan selepas settle makan kitorg mintak bill n nak bayar sama rata la.. tp K. Anita bayar dulu so kitorg ckp x pe nnt balik opis kita kira ok,.. pastu dia kata,.. akk tak kata pon soh bayar balik.. so maknanyer kitorg di belanja la yer..horaayy!! hooraayyy!! Alhamdulillah.. patutlah makan aritu rasa kenyang jer rupanyer free.. ekekekek
.
.
K. Anita dah 2 hari mc dia disuspect kena denggi.. harap2 tak de apa2 la yg berlaku kat dia kan,.. sama2 la kita doakan yer,..

10 comments:

CoNniE said...

walahh sdp nye, dah lama x mkn pizza...

iskkk apek tu kacau daun tul laaa..

Ada Ayrissa said...

i likeeeeeeeeeeeeeee pizzaaa..nyum2...

Tie said...

Laa...napalah begitu sampainya hati tunjuk gambor2 menggoda tu... Kak tie malam ni makan nasi dgn ikan goreng je..hu hu... (Kes malas masak !!)

*ayu* said...

bagi kak nita minum 100 plus and makan sup ketam, ok? insyaAllah...

UnGu VioLet said...

best tue.. salam kenal dr mar..

Dee said...

wah...siannyer..org yg belanja sakit lak..khas..lepas ni u lah kena belanja dia balik..sedapnyer pizza!!

rasp said...

tul la sis, bila makan free terasa extra keenakkan food tu hehehehehe

hope ur fwen getting better lah sis :)

Khas Lysha said...

connie:.. bukan setakat daun jer dia kacau.. kalau ada dodol pon dia kacau sekali ekekeke

ada ayrissa:.. i likeeee toooo ;)

tie:.. ok la malas masak still boleh goreng ikan kalo sy malas masak order jer burger kat umah sebelah he he he

ayu:.. dia dah kena warded la.. tp dia kata mmg ada makan sup ketam and minum 100 plus.. thanx anyway,.. :)

ungu violet:.. salam kenal ;)

dee:.. yelah pas nie sy la plak kena belanja dia baru baik demam kot.. he he

rasp:.. aih.. dia dah kena tahan ward pon sis,.. yelah kita doakan dia cepat sembuh k..

[-suziey-] said...

bende pree sume sedap..ekek;D

emm emnggiurkan pizza tu:p

Khas Lysha said...

suziey:..biler suziey nk belanja sy plak ekekekek