Thursday, April 23, 2009

Fesyen Apa Nie?...

Korang ada tgk tak roda impian hari selasa aritu?? Aku jarang tgk citer ni. Kalo zaman Halim Othman dan arwah Hani Mohsin dulu rajin jugak aku ikuti. Lagipun hadiah dia dah tak semeriah dulu la..
.
Ok,.. aku bukan la nak citer pasal pengacara rancangan ni atau hadiah2 dia.. yang aku nak story ni pasal fesyen tukang bukak kotak tu,.. Fauziah Gous.. aku rasa pelik dgn fesyen dia aritu.. Dah mungkin nasib Fauziah nak masuk dlm blog aku kan,.. yelah biasanya time tu akk tgk citer Aqso dan Medina kat tv9 tp tergatal tgn menekan channel tv3 kuar plak Fauziah ni yg dah ala2 santarina aku tgk.. mmg jd bahan la di saat aku kekeringan idea ni.. he he he
.

Apa2 hal aku mintak maaf dulu kat empunya body bcoz aku x tgk dari awal so aku tak tau la kalo hari tu ada tema untuk berpakaian sebegitu,.. tp Kiran tak plak pakai pakaian yg ala2 pelik mcm ni..
.
Mula2 kelaka.. lama2 kesian pon ada.. sebab org cantik macam dia diperkotak katik kan,.. aih.. itu la cabaran jd org tv ni kan,.. kalo kita tolak atau bantah di tuduh demand and besar kepala biler ikutkan saja.. begini la hasilnyer... hmmm nak buat mcm mana????...

13 comments:

suw said...

ni mesti nak cube fesyen baru ni..tp biasala, bile over berfesyen ni kdg2 lain plak jadinyer hehehe

[-suziey-] said...

hahaaha..aahla mmg pelik dan klako la:D pesen ape tu ek?

Khas Lysha said...

suw:.. betol tu suw.. akk sokong

suziey:.. tu pesen awek santa claus berbulu.. he he he

jesnita_ns said...

pesen mcm ayam bulu jer..hehhehe..mmg buruks..tp sian jugak ngan pereka fesyen ni..sbb dh ketandusan idea..asal blh je..

Ada Ayrissa said...

mmg pelik..
cam bj org nak menari jer...

Anak Pendang Sekeluarga said...

sy asa nie fesyen akhirul zaman kot...ka3

Dee said...

hahaha..kena salahkan org wardrobe ni..

CoNniE said...

lorrr.. kesian nyer, agak nak fesyen ala2 60an kot, tp mcm tak lawa.. isk isk isk..

Khas Lysha said...

jesnita:.. yelah.. betol jugak tu.. dia dah boring fesyen gaun meleret ni agaknyer,.. he he

ada ayrisaa:.. dia nak menari a go go kot.. he he

APS:.. erk.. alamak.. boleh jadi juge yer..

dee:.. ke org wardrobe saja sabotaj???,.. hmm

connie:.. tu la kan.. tak lawa ek!.. kesian dia..

kayteeze said...

Hmm...kesian kat dia, kan..?

Agaknya kena paksa kot, pakai gitu ??

Khas Lysha said...

kayteeze:.. boleh jd jugak la k. tie yg dia kena paksa.. aih.. mcm2 kan,..

rasp said...

lahai, cian dia..tu lah cabaran keje camtu...terpaksa akur dengan benda2 camni.. tapi pelik tul dgn pereka fesyen ni...what is he thinking of!

Khas Lysha said...

rasp:.. betol tu sis,.. aih.. tah la lepas tu pelik jugak crew2 yg lain pejam mata je ke?.. hmmm