Monday, April 6, 2009

Mandi Manda

Lagi story masa kat kampung... kali ni aku pergi menziarah pak cik aku pulak (adik mak aku) .. masa aku nak pegi umah, pakcik aku ni tak de belum balik keje so kitorg terjah kat tempat kerja dia iaitu di Hotel Sri Malaysia.. time ni dah takde org.. ramai yg dah check out so sementara menunggu dia balik kitorg lepak2 kat swimming pool.. pastu pak cik aku kata 'nak mandi, mandi la.. air bersih arini sebb org sumer dah check out'.. oo apa lagi anak aku (ke aku?? he he) dgn rasa gembira sekali menerjah swimming pool ni!! kebussshh!!


- mula2 intai dulu -
.
- pastu rendam2 kaki jer -

.
- pastu masukkan badan sekali -

.

- wahhh siap landing lagi tu! -

.


- datang plak cousin aku n anak2 nyer.. lagi la happening aktiviti mandi manda ni -

.
- last2 sumer half naked! uii malu lah! he he he (boleh masuk majalah mangga tak?) -

13 comments:

CoNniE said...

wah.. sakannye nayli mandi..

[-suziey-] said...

ecewah..slowlyt je dia masuk swimmng pool tu ek:p sweet la naylie;)

Tie said...

Luculah Naylie tu....mula2 macam segan je...lepas tu siap bersandar lagi...he he...sungguh sweet!!

mamaadam said...

sewonoknya naylie, mama dia tak join ke

nyonya*PIE said...

ooo naylie mndi mnda kt swiming pool ye...madiha lak kt laut bgai...xpe2 nnt dua2 kite terjah k

Khas Lysha said...

connie:.. he he.. best tau,. nak join? jom!

suziey:.. tu versi slow blm tengok versi serang pyer.. he he he

suw said...

wahhhh..pakai gaun masuk lam kolam kekekekekek..

so cute

nani dakgilachoc said...

wah naylie pose tak engat...pic last tu bukan setakat majalah mangga...majalah playboy pun ok gak ni...ekekekeke...larikkkkkkk...

Ada Ayrissa said...

pandai ek naylie...
usha2 line dulu pastu tetiba jer dah berendam..hahahha

Khas Lysha said...

mamaadam:.. mama dia rendam kaki jer.. hehe

nyonya pie:.. biler la kita nak terjah tu ek!..

suw:.. he he he main bedal jer ek!..

nani:.. amboi,.. majalah playboy yer..nani langgan ker?.. he he he

ada ayrissa:.. tu namanya berendam dengan sopan ekekekekek..

unique1012 said...

bestnya main air!! :)

Khas Lysha said...

unique1012:.. best sgt! jom la join :)

Dee said...

wah..kemain lg naylie ye..posing half naked..wakaka..tp bersihlah air dia eh khas..