Wednesday, April 8, 2009

Sedapnyer Tidur



Bestkan tengok budak kecik tido.. lena jer.. apa la agaknyer yang diorg mimpikan yer.. budak kecik mana ada stress kan,.. tu yang kalau tengok diorang tido rasa tenang jer.. rasa kesian,.. walaupon bila dia jaga lasaknya sampai tak terkawal, rasa nak marah, mengamuk, menjerit sampai nak terkeluar anak tekak,... tapi bila dia tido otomatik perasaan tu bertukar..
.
Lagi satu diorg tak memilih nak tido kat mana, sama ada selesa atau tidak tapi sebabkan nak menghilangkan ngantuk diorang tetap akan lena.. walaupon.....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
KAT BAWAH MEJA!!!

16 comments:

Tie said...

Waaakakakah...!!

Tido bawah meja rupanya..!! Terkangkang pulak tuh ! Mimpi apa agaknya...??

[-suziey-] said...

ya rabbi...sabo je la..mane dan je dia tido..hahaha...
aah la khas..camne lask pn ank kita tp bila tgk dia tido rs sayu jek..sygsgt2..pastu kalu td marah2 dia rs nyesal je marah bila tgk dia tido..sian sgt,...huhu..kasih ibu membawa ke syurga..erkrk":D

Khas Lysha said...

tie:.. tu la kan,.. mimpi apa la agaknyer,.. he he he

suziey:.. ha'ah mana2 pon dia boleh lentok,.. mmg rasa nyesal biler lepas marah2 anak..

Ada Ayrissa said...

huahuahuahua..
sabo jerlah anak dara sorg nih...
asal boleh jer ek?
hr tu tgh mkn pizza kan?
ehehhehe..

Dee said...

hahaha..kemain lg ko tido ye naylie..bangun nti jgn terantuk dhlah..cute je..

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. ha'ah dia ni main belasah jer.. ingat lagi yer pasal tido kat pizza hut.. he he he

dee:.. nasib tak terantu dee.. kalo tak tak tahan dgr dia meraung.. he he

mamaadam said...

Ya Allah mati2 ingat tido kat atas tikar je tadi, upenye bwh meja skali, merajuk ke naylie tu, saya pun sama time marah2 adam tu kan bila dia tidur nak nangis rasanya tgk muka dia yang innocent tu

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam,,aik,,kenapa 2....khusyuknya tido...hu2

CoNniE said...

aiyooo. anak dara nieee... lena sungguh walaupon d bwh meja, penat sgt la tu... hehehe..

Ada Ayrissa said...

AKAK KENA TAGGGGGGGGGGG...
NGEHNGHEGNGEHHH...

jesnita_ns said...

ni mcm bwh meja umah nenek dia aje..sejuk kot kt bawah meja tu..

IdaShah said...

cik naylie... hang buat apa smpi tertido bwh meja hehehe

Khas Lysha said...

mamaadam:.. dia x merajuk pon elok2 main tengok2 dah tido.. budak2 ni biler tido nampak innocent jer kan,.. tu yg mmbuatkan kita jadi kesian.

APS:.. tu la namanyer tido dgn khusyuk.. he he he

connie:.. dah ngantuk sgt pon iye jugak.. he he

ada ayrissa:.. tag?? tidakk larikkkkk he he he

jesnita:.. ha'ah tu kat umah pak uteh along ler.. he he he.. sejuk la agaknyer kan,..

idashah:.. dah ngantuk tu mana pon boleh janji tido.. he he he

rasp said...

hahahahahah anak sapa nie..ikut pe'el sapa agaknya :D

rasp said...

ikut pe'el sapa lah tu ek tido cenggitu hehehehhe

Khas Lysha said...

rasp:.. hehehe tak tau la dia ikut pe'el sapa ... :D