Tuesday, April 7, 2009

True L.O.V.E

Farra aku ambik title ni dari blog ko.. kira nya aku buat entry versi aku plak.. soo.. kira halal lah yer.. he he he
.
Story masih lagi berkisar di kampung Bie. Time ni kitorg melawat atuk n nenek dia.. (ala masa yg Naylie nak salam En. Rok tu.. ha.. time tu ler..)
.
Sebenarnya nenek Bie boleh dikatakan baru lepas operation kat ibu jari kaki dia.. puncanya cuma terkena paku yg melekat kat selipar.. tp sbb dia ada kecing manis tu yang melarat sampai kena operation... masa ni atuk Bie cuci luka tu.. nenek kata atuk la doktor dia.. he he he so lovely kan,.. aku harap aku n Bie pon mcm tu walaupon aku semakin tua, sama ada semakin kembang atau semakin kuncup harapan aku moga dia akan sentiasa menyayangi aku.. susah dan senang, sihat dan sakit....


- kacau daun tol la budak kecik tu,.. ada jer muka dia nak enter frame! -


16 comments:

Ada Ayrissa said...

so touching la kak khas..huhu

rasp said...

a'ah lah sis, i tgk pun cam best je..teringat kat arwah my grandparents yg very lovey dovey gitu :)

nani dakgilachoc said...

lomentik...harus dikekalkan..walaupun dh tua...kan kak..jadi cth yg baik kpd anak2..:)

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. cinta ke hujung nyawa :)

rasp:.. best kan sis.. ;)

Khas Lysha said...

nani:.. lagi tua lagi mau lomentik maa... :D

[-suziey-] said...

waaa so sweet la itu atok n nenek..erkkk itu bdk tgk je ke...tlg2 ler ape yg ptt..ekekk":D

CoNniE said...

ehmm.. bahagia je rasenyekan.. my mom & papa pon salu berdua ke mana2..

Harap nye me n my hubby pon dpt mcm nie nnt, biar smp syurga...

suw said...

romantisnyerrr

Aleeya said...

aisehh adakah bila kita dah tua nnt camni ghupanye kita ngan hubby kita hu hu..arap2 la yer...amenn...so jeles tgk depa nehh..

IdaShah said...

romantik nya...
panjang umur diaorg yer
sempat tgk cucu cicit

Tie said...

Terharunya.........

Esok2 bila kita tua nanti, harap2 hubby kita pun ambil berat, ek !

Dee said...

wah..like my parentslah...suka tol tgk dh tua2 still loving2 gitu..hopefully i pun gitulah

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam,,,wah santimentalnya mereka...teringat saya kepada seseorang???jeng3//

nyonya*PIE said...

mng kan..sape lg nk rawat kite klau bkn suami...dh nama pun penawar sgala duka..arap2 cucu dia ni ikut jejak yg sama la kan...

Khas Lysha said...

suziey:.. itu budak jd pemantau.. he he he

connie:.. insyaAllah.. cinta sampai syurga..

suw:.. romantis kan.. ;)

aleeya:.. tula kan walau dah tua still loving..

idashah:.. alhamdulillah.. kt tak tau la lagi kan,..

tie:.. harap2 gitulah kan,.. ;)

dee:.. insyaAllah.. sy pon harap gitu jugak

APS:.. Salam,.. sapa la yg diingatkan tu yer,...

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. yelah.. harap2 cucu2 diorg pon mcm ni kan,.. ;)