Tuesday, April 21, 2009

Lip Ice Contest. Vote For Nurya!!

Wah!! Aku yg over exited nie! ok,.. mcm nie.. adik best fren aku, Farra join contest lip ice nie.. so kat sini aku mewar2 kan kepada korang sumer marilah kita beramai2 vote adik dia nie...

Caranyer senang saja.. click ke www.lipice.com.my akan kuar la muka lisa yg cute nie..



Pastu click ke Contest and pergi ke gallery..


kat sini ada dalam 45 pages kot.. tp tak tau la kalo lepas aku buat entry ni ada pertambahan page kan.. lagi memudahkan kerja korang Nurya nyer gambo ada kat 2nd page.. Nama dia Farra Nellie Nurya atau korang masukkan email ni nellysuria@yahoo.com kat column search tu nnt akan kuar la muka aweks yg perlu di vote itu ya!..



Taadaaaa ni lah orgnyer.. just click kat gambo dia pastu vote now.. dia cuma akan minta nama and email jer.. senang kan,.. so.. mari beramai2 kita vote NURYA!!

.
.
(Fra ada apa2 tak utk aku.. aku dah buat free promo nie.. heh heh heh)

8 comments:

Dee said...

ok..nti sy vote eh..ada dpt apa2 x? lip ice free ke..sy soka..kehkehkeh..

nellysuria said...

khas ; hahaha....ader2...ko punya pasal ader jer...ummuah!! thanks fren for ur support

kayteeze said...

Ooo....nanti kak tie gi tengok, ek !!

suw said...

harus kna share hadiah ni kalo menang kekekeke

Khas Lysha said...

dee:.. owh itu kena claim dgn tuan pyer badan he he he

nellysuria:.. alahai,.. small matter la.. he he.. ;)

kayteze:.. jgn lupa vote ye kak tie.. ;)

suw:.. tu la pasal.. kena claim ni he he he

mamaadam said...

khas memang sesuwie dia masuk kan pasal memang cute, okeh nanti kita vote

[-suziey-] said...

hoho..ni mencaribintang lipice ke? ok nnti sy g tgk ek..:)
good luck to nurya:)

Khas Lysha said...

mamaadam:.. he he.. tima kasih finee

suziey:.. thank u suziey ;)