Thursday, March 5, 2009

Happy Birthday ADIK


Semalam jugak merupakan birthday anak kakak aku yang bongsu Nurul Azhani aka ADIK. So masa kitorg nak masuk panggung kakak aku call kata nak mmbelanja makan pizza.. hoooraay!!! So keluar jer dari panggung terus kitorang terjah Pizza Hut ingatkan diorg dah sampai gupernyer baru nak kuar rumah!.. mmg kureng assem la kan,.. so aku la yg ditugaskan mengoder makanan... hmm x pelah dah orang nak belanja kan,.. kita yg bedal je ni jgn plak nak byk songeh!..
.
.



Siap order belum pon sempat diorg mengantar mknn yg diorder kakak aku n family pon sampai.. tengok2 muka si Adik ni muncung rupanya kata kakak aku dia nak tiup lilin.. kalo tak tiup lilin bukan bday katanyer... la.. mcm tu plak so dgn gigihnyer aku ngan kakak aku g carik kek..
.


inila guper kek nyer.. kalo tak salah perisa latte kot!..



ini la bday girl nyer.. dah dpt kek barulah nak senyum,...

ui.. seriousnyer muka Bie.. punyer la tekun dia makan langsung x menoleh kiri kanan..

kakak aku pon serious jugak!! agaknyer kalo makan pizza muka kena serious kot!.. he he
.
.


dua beranak ni sama jer.. like father like daughter.. punyer la rakus mengerjakan deli wing tu..



budak kecik ni x yah citer dia la yg terover excited!!



Pizza yang menggiurkan... nyum nyum..
.
.
Apa pon happy 7 th bday Adik.. moga jd anak yg solehah, sentiasa excellent, cergas, cerdas dan tak kedekut!!.. ;)

14 comments:

imz said...

happy birthbay utk adik...wah..comelnyer kek tu..mesti sedap kan...!!

[-suziey-] said...

epi besday utk adik..waaaa ayu nye org yg tgh tgk order tuh...ekekkee:p

huhu sedapnye kek tuh..oh tidak..aku giler kek..bak sket khas:D

*ayu* said...

happy birthday adik!! nak kek skets buleh? huhuuhhu

CoNniE said...

Happy Birthday ADIK

nak mkn pizza harus kena serious untuk menikmati, heheheh..

Khas Lysha said...

imz:.. thanx im.. sedap,.. im nak? he he

suziey:.. thanx suziey,.. nak mengorder kena la control ayu,.. keh keh keh.. nak ke? ambik la.. he he

ayu:.. thanx ayu,.. nak byk pon buleh.. he he he

connie:.. thanx connie.. oo nak menikmati pizza mcm tu gupernyer,.. he he he

nyonya*PIE said...

happy bsday adik.blaja rajin2 k. wahh...sungguh serius eh diaorg yg mkn pizza ni...
*alahai bilelah ada org nk blnje mkn pizza ni...mimpi jelah..huhu*

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. mekasih aja.. tu la makn pizza pon serius ek!..
meh dtg klang akk banjer pizza meh!.. :)

IdaShah said...

happy birthday adik
semoga panjang umur n murah rezeki
best nya pizza my febret tu

suw said...

hepy bday dik..nyam nyam nk sket kek? hehehe

Khas Lysha said...

idashah:.. thanx ida,.. jom g makan pizza.. he he he ;) ..

suw:.. thanx suw,.. nak kek ker,.. ambik la.. he he he :)

Dee said...

budak2 mmg gitewlah khas..xde kek..x tiup lilin..bkn besday namanyer..happy birthday to adik!!

Khas Lysha said...

dee:.. tu la kan,.. dah pandai demand diorg neh!.. nway thanx dee ;)

dakgilachoc a.k.a nani said...

happy belated birthday nurul azhani aka adik..:)

dapnyer mam pizza..tak ajak pown..hekhek..

Khas Lysha said...

nani:.. jom makan pizza.. ha tu akak ajak.. he he he