Tuesday, March 24, 2009

Water's For Life

Ini dah macam promo dari Jabatan Bekalan Air mana taknyer org sibuk berkempen pasal jimatkan air anak aku plak kejenyer membazirkan air.. mentang2 la selangor percuma air 20 liter padu air pertama kan,.. dan dalam tempoh sebulan aku mmg guna kurang dari itu,.. (jangan salah faham bukan kitorng x mandi tp aku byk abiskan masa kat umah mak aku.. siap basuh baju kat sana tu yg kurang pakai air.. he he he..) jadi setiap bulan bil air aku PERCUMA!!!
.
Kat bawah ni pulak aktiviti bebas terlampau anak aku sebab dia dapat main air dengan rasa bangga diri masa babah dia cuci lantai kat depan rumah.. akibatnyer demam and selesema dia berlarutan lebih seminggu.. hmmm..
.
- hi semua best tau main air ni.. rasa mcm kat water theme park plak.. walaupon cuma berbekalkan getah paip dan baldi yg sedang2 ajer besarnyer.. tp seronoknya bukan kepalang.. apa yang penting?.. kerja sama.. eh silap! yang penting kita enjoy!!!!!-


11 comments:

*ayu* said...

kerjasama dengan siapa yang? ahhahaa... comel nya!

[-suziey-] said...

hahah..seb baik ckp bkn sbb xmandi..klu x mmg ingt dh khas xmandi sbb tu jimat airnya..ekekek:D

amboih ank dara tuh syioknye main air..siap buat aksi terlampau..hahah;D

Khas Lysha said...

ayu:.. kerja sama dgn cik ayu la.. he he he

suziey:.. nasib baik tak rakam kalo tak boleh buat bisnes dvd.. ngeh!

nyonya*PIE said...

len kali naylie ajak mak ngah skali tau..psl bil air umah mak ngah mcm 20 org yg duduk...kong asam...ntah ape2 yg di cas

Dee said...

wah..kemain sonok main air ye naylie..auntie join leh?

lieya shayunk said...

wah...bestnyer main air..nk join main skli blh...heee...

salam ziarah n salam kenal akk...=)

rasp said...

syiok tul naylie main air ek..

Miim said...

you're back!
ooo...naylie sakan yer main air,
mentang2 la free...best la dok slngr!

Aleeya said...

alo lor kiyutnye anak dara ni besiram, tutup pagor tu klo nak mandi ye naylie, kang kena kidnep kang ...dah la tomeiii, eii geram2

Khas Lysha said...

nyoya pie:.. kalo mmg 20 org duduk situ baper plak yg dia cas yer.. mmg kuang asam..

dee:.. boleh2.. bwk sekali askar 2 org tu yer.. baru happening.. :D

lieya:.. boleh join apa salahnyer.. salam kenal.. ;)

rasp:.. auntie nak join jugak??

miim:.. best jugak la.. tp nak jugak rasa dok obesea...

aleeya:.. ha'ah la x perasan pagar x tutup.. babah la ni... he he he

Ada Ayrissa said...

budak2 mmg suka main air kan?