Saturday, March 7, 2009

Possing Time

Gambar2 ni masa kitorg lepak gossip aritu.

Tapi ni versi Naylie jer.. lagi sekali gambar2 ni aku ambik dari photobucket Farra..
.
Gamba2 ni pon hasil keje Farra yang mana dia mengerjakan anak aku soh possing sakan aritu..
.
Budak kecik ni kalo bab possing x yah di paksa memang rela je la dia bila disuruh beraksi..
.
Korang layan je la ye,..
.
.

uih siap ada make up artis tue.. he he he



16 comments:

[-suziey-] said...

ni msti mother dia yg pksa posing nih..kekekk:p

Aleeya said...

Naylie ni terselah kemelayuan dan keayuan dia kan...cam gadiz melayu terakhir, she's beautiful..:))

CoNniE said...

wahhh... bergaya sungguh Naylie... buley jadi model nih... heheheh...

IdaShah said...

perghhh!!! naylie ada bakat jd model
gambar no.5 aku suka khas

Khas Lysha said...

suziey:. time tu ramai sgt mother dia.. smpai mother kandung dia x payah nak suruh dia posing yg lain dah suruh dulu.. he he he

aleeya:.. syukur alhamdulillah yaya.. anugerah Allah.. tima kasih.. harap sy x riak.. insyaAllah..

connie:.. model??? blh dipertimbangkan neh!.. he he he mak dia ada talent jd pengurus model tak? keh keh keh..

idashah:.. ada bakat??.. hmmm :) gamba no. 5 tu mcm control ayu la.. :p (maknyer yg perasan lebih)..

Dee said...

wah kemain lg naylie ek.leh jd model ni..sbb dia pandai bergaya..

Nurhayati said...

cantik ar gambar Naylie ni.. fresh je rasa.. pandai Farra tu snap. mesti camera pun canggih ye dak.. =)

Ada Ayrissa said...

erm, ader talent jd america next top model nih..
hehehe

alia said...

alahai ala2 model la.....bleh jadi model utk kiki lala

dakgilachoc a.k.a nani said...

mak borek anak rintik..ni mesti ikut maknya suka posing ni...ekekekekek...tapi naylie look so sweet la kak...suka tgk...

Khas Lysha said...

dee:.. blh ke dee? he he he

nurhayati:.. photography tu mmg salah satu bisness farra.. sbb tu dia pro.. :)

ada ayrissa:.. x yah la sampai amerika,.. malaysia pon belom tentu lepas.. he he he

alia:.. boleh ye alia?..

nani:.. sweet ke dik?,.. thanx yer.. ;)

rasp said...

wah mmg pandai tul dia berposing sis..ikut u ke? ;)

salina said...

cute betul naylie..fotogenik gitu..ni yg kemaruk sangat nak dpt baby girl plk kali ni...hahahaa..doakan saya ye khas

Khas Lysha said...

rasp:.. sy x pandai posing sis,.. senyum depan camera pon kekok.. huhu

salina:.. insyaAllah.. yg penting selamat semuanya ok,.. :)

imz said...

amboi...comeynyer dia..pandai plak posing..!!..geram tgk

Khas Lysha said...

imz:.. posing ala kadar jer.. kalo tgk mama dia posing lagi geram.. :p (matila perasan!)