Tuesday, March 31, 2009

Baru Puas Hati Aku!


Apa kejadahnyer aku letak gambo broadband aku kat sini?.. kalo nak tau lokasi sebenar broadband aku sila teruskan membaca..
.
.

tadaaa... kat sini gupernyer lokasi dia.. kat opis.. kan aku ckp tenet kat opis aku ni lembab mcm lembu nak menopos kan,.. so aku dah tak tahan menanggung tensen.. yelah asal ym je aku ckp sorg2.. punyer la pjg berjela aku berstory boleh org disebelah sana tak terima apa2.. jd aku perlu bertindak! aku perlu kan alternatif lain iaitu bwk broadband aku sendirik!. ha baru puas hati aku.. dpt la aku bertenet dgn tenang sekali... hmmmm

16 comments:

nyonya*PIE said...

aha kan...sblm amukan padu trlepas brdas2 baik cri jalan...
*diriku ari2 ckp sorng2...gupenye org belah sinun xdpt msg dariku...sob sob...

Khas Lysha said...

nyonya pie:.. he he,.. tu la pasal tensen jer bila tau dri ckp sorg2 kan,..

[-suziey-] said...

hahaha...sabo jel..tnesen jek bila kita taip org xdpt..syiok sdiri plak..ekeke:D
khas pnye id ape eh..dh add tp xedit nama so xsure yg mana satu khas pnye:D
ur problem same wth mine la..mmg tnesen dgn tahap kelajuan tenet kat opis ni...huhu

dakgilachoc a.k.a nani said...

ehehehe..tulahkan kalau tenet lembab ni...ckp sorang2la kat ym gamaknya...klu guna wifi lagi sakit jiwa kak....kejap2 line hilang2, kejap2 hilang...mcm hampeh...hahahaha...

IdzaRis79 said...

suh bos bayokan sikit bil broadband tuh..heheheh!!!

Dee said...

hehehe...tp pg td kat opis dee pun lembab gak tenetnya..

Ada Ayrissa said...

uuwwaaaa...
tensiiii..
ym, fb semua dah kena block..
sib baik blogspot dia x block lg...
:((

Miim said...

belum pernah jumpa lembu nak menopaus...hik3

Khas Lysha said...

suziey:.. id sy kikimulya.. mesti sy ckp sorg2 lagi ni.. waaaa

nani:.. biasala kalo free mmg gitu.. he he

idzaris:.. tu lah.. rasa mcm nak claim jer

dee:.. trafic jam la tu.. :)

ada ayrissa:.. alahai sedehnyer,.. :(

miim:.. nak jumpa tak? kalo balik msia bgtau nnt sy tunjuk.. he he he

mamaadam said...

ha bagus2 kitorang kat cini pun pakai broadband, kalau harap opisnyer berjanggut la alahai

rasp said...

wah! tindakan drastik tul tapi mmg pueh hati kaaannnnnn :D

sis, i pun slalu kena masalah sembang sorang2 nie, last2 dah malas nak on chat...

CoNniE said...

husshh, awat slow? complain le, suh office tukar server baru ker...

anyway cantek nyer casing broadband tuh...

Khas Lysha said...

mamaadam:.. uii samapi tumbuh janggut ker? hehehe

rasp:.. tu la.. sedeh kan sis biler tau gupernye ckp sorg,.. :(

connie:.. malas la nak complain kang org kata ngades plak! hehe.. cantek ke? thanx la connie,.. ;)

arnirina said...

kekeke..same la kite bwk broadnbang kat opis. tenet lembab nak mampos.

Ada Ayrissa said...

uuwwwaaa..
kiter pong mmg nak kena beli 1 la kak khas..
bajet ooo bajet....legakanlah hati ku..huhu

Khas Lysha said...

arnirina:.. tensen kan tenet lembab ni..

ada ayrissa:.. beli jgn tak beli.. ;)