Sunday, March 22, 2009

I'm Back!!

Glitter Graphics






Seperti yg dijanjikan aku kembali selepas cuti sekolah berakhir... baru la ada sket rasa kebebasan nak berkarya.. wah mcm penulis sajak plak!.. yelah kalo tak tu aku baru on lappy anak buah aku dah stand by jer... x pelah bg diorg chance kan..
.
budak2 zaman skrg x mcm kita dulu.. seingat aku masa aku kecik asal cuti sekolah je kena pos kat kampung.. pastu kat kampung tu mcm2 aktiviti kitorang buat.. memancing la.. round kampung naik basikal la.. pegi sawah la..
.
yang paling aku x leh lupa bila mak n ayah aku bwk jalan2.. dan trip paling jauh kitorang pegi sefamily kat penang jer.. tp mmg memorable aku takkan lupa sampai biler2 itulah satu2nya trip yang kitorg pegi dgn ayah.. nntlah aku citer dalam satu entry khas pasal mak and ayah aku yer.. lagipun bulan ni diorg berdua nyer birthday..
.
oklah geng.. korang layan jer entry2 aku yg mendatang ni yer.. luv u all.. ;)

2 comments:

[-suziey-] said...

aah kan mmg cenggituh..bdk2 zmn skang pndai jaln..bila cuti sek. je mula la mak buadk yg bz plan nk bw g mana..ekeke:D
same to me la..paling jauh g jln ngn parents g singapore..tu pn sbb kg mak..my parents bkn kaki jln.huhu..tht y lps kwen ni byk jln..nk cover balik..hahah;o

Khas Lysha said...

suziey:.. best la dpt cover balik.. tp walaupon dekat yg penting dgn family kan.. tu la saat yg paling bahagia..