Friday, May 8, 2009

Engkaulah Ratu Hati Ku



Sentiasa menjadi ratu di hati ku,.. insan yg paling istimewa.. yang aku panggil EMAK.. Betapa bertuahnya aku memiliki ibu sehebat emak.. Nak citer pengorbanan emak mmg tak tercerita. terlalu banyak. Yang aku boleh katakan, sama seperti anak2 yang lain, aku sangat sayangkan mak aku,.. i luv u mak,.. mmmuuuaaaahhh..


Kpd mak mertua, mak tiri, mak saudara, nenek, kakak, adik ipar, biras, sepupu, best frenz, opismate, classmate, bloggers, readers, kawan2, bos, cikgu, jiran tetangga dan semua yg ada anak sama ada anak sendiri, anak tiri atau anak angkat.. ni untuk anda semua.. ikhlas dari diriku ini.... semoga terus tabah menjalankan tanggungjawab sebagai IBU..



15 comments:

kayteeze said...

Happy Mothers day buat Lysha juga!!

IdaShah said...

happy mothers day buat ibu2 seluruh dunia di angkasa klu ada lah hehehe

shibam.blogspot.com said...

celebrate kat mana nanti ni?

[-suziey-] said...

happy mothers day to khas too:)

Khas Lysha said...

kayteeze:.. selamat hari ibu utk kak tie jugak.. ;)

idashah:.. kat angkasa tu ibu alien.. he he he

shibam:.. celebrate kat rumah jer kak,.. masak nasik goreng telor udah.. he he he

suziey:.. thanx suziey,.. utk suziey jugak kay.. ;)

unique1012 said...

Happy mothers day ye kak!! :)

Aleeya said...

happy mother's day, moga kita menjadi ibu yang mithali he he

Mommy Lily said...

selamat hari ibu ...=)

mummYaeesh said...

happy mother's day!

Khas Lysha said...

unique1012:.. happy mother's day too u too ct nabilah :)

aleeya:.. insyaAllah,.. happy mother's day ye.. :)

mommy lily:.. selamat hari ibu juga mommy,.. :)

mummy yaeesh:.. happy mother's day to u too,.. :)

Ada Ayrissa said...

hepi mother's day to u too...

mamaadam said...

Happy mother's day khas..memang kita bertuah menjadi anak kepada ibu kita kan,, skrg kita lak jadi ibu

Khas Lysha said...

ada ayrissa:. sama2 lah kt nyambutnyer.. ;)

mamaadam:.. betol tu finee.. dah ada anak baru la tau betapa peritnya tanggungjawab sbg ibu..

Dee said...

happy mother's day to khas..n all mommies!!

CuTeMiUt78 said...

happy mother's day utk lysha gak..