Tuesday, May 26, 2009

Our New Family Member

Dengan ini aku nak memperkenalkan pada korang ahli baru dalam keluarga kami.. ececeh.. so korang tatap la wajah handsome boy pojaan malaya ni yer..




Baby ni, baby biras aku, Hajar aka Nyonya Pie. Skrg dia masih di hospital An Nur Bangi. Kalo yg berdekatan boleh la melawat yer,. kalo dia dah balik korang boleh la melawat kat umah dia kat persint 14 Putrajaya..

.

Congratulation untuk hajar n pie. Berakhir sudah penantian itu .. to baby nnt hari sabtu mak long sampai okeisss.. ;)

22 comments:

ikiqzana said...

suker negok baby.. comel nyer.

Ada Ayrissa said...

Yeaayyy..
congratz to haja..
subuh2 td dpt sms dh dr dia..
cutenya bb...cam muka dihah masa kecik pon ader..

miezaniera said...

alalala tomeinye baby..welcome2 to dunia baby..hehe

mamaadam said...

ele mucuk2 baby ni... welcome to the world..semoga jadi anak yang baik

jesnita_ns said...

muka cam pie je..hehhee

rasp said...

alalalala tomei tul baby tu...
congratulations to all...
love the smell of newborn babies!

*ayu* said...

congratulations on the new born to ur biras!!!!

subhanallah... cutenya!!!!

Dee said...

cutenyer..wah..sepasanglah nyonyapie dpt..sure sronok madihah..dh ada geng..

Aleeya said...

cam muka dihah masa baby2 kan...mlm ni ingat nak jengok dia kat hosp. insyaallah...

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey2 je muka dia...

shibam.blogspot.com said...

mak long jangan lupa bawak hadiah besyar2 yer (ni baby suruh sampaikan pesanan ye, hi hi)

Khas Lysha said...

ikiqzana:.. tula tgk muka baby rasa best jer kan..

ada ayrissa:.. ha'ah kan mcm dihah masa kecik2

miezaniera:.. comelkan,..

mamaadam:.. moga2 dia jd anak yg baik,.. insyaAllah

jesnita:.. hehe pie junior..

rasp:.. tq sis.. sis biler lg.. hehehe

ayu:.. alhamdulillah.. yg penting dia sihatkan ayu..

dee:.. ha'ah dah sepasang dah anak dia. bestkan..

aleeya:.. ha'ah ada rupa dihah masa kecik.. bestnyer dpt g tgk.. sy ingat nk tgk gak husband lak keje.. tu yg pospon sabtu .. huhu

cutemiut:.. cutekan,.. yg penting sihat..

shibam:.. oo.. baby bg sms kat auntie yer,..

[-suziey-] said...

waahh comel banget..congratulation hajar :)

unique1012 said...

comelnya baby, siapa namanya kak?? annur bangi?? dulu pun ibrahim lahir kt situ, hehhee..

mummYaeesh said...

ala comey..mata sepet!hiks

lama ke penantian dia??
anyway congratulations

Khas Lysha said...

suziey:.. comelkan,.. thanx bg pihak hajar.. ;)

unique 1012:.. namanyer x tau lagi. oo ni kira tempat jatuh lagi dikenang la yer,.. hehe

mummyaeesh:.. hehe.. actually ni second baby makna penantian tu dia dok menghitung hari nak bersalin.. akhirnya selamat juga,,,.. alhamdulillah..

Saidatulnissa Aina Umairah said...

best yerk dapat babykan.. comei.. samapikan tahniah kepada biras mu..

IdaShah said...

tahniah! dah dpt sepasang
khas thn dpn kita lak beranak hehehe

Khas Lysha said...

saidatulnissa:.. mmg best kan.. insyaAllah akan disampaikan.

Idashah:.. yelah.. tahun depan turn kita plak ek.. ko nak ambik awal ke hujung?.. aku nak tgh2.. hehehe..

Miim said...

ingatkan naylie yg dpt adik..hehhe

kayteeze said...

Ooo...tahniahlah dapat anak sedara..

Khas taknak tambah sorang lagi ke...??

Khas Lysha said...

miim:.. hehehe.. tah biler la naylie nyer adik nak kuar tu.. huhu

kayteeze:.. nak jugak tambah tp lom rezeki la kak tie,..