Saturday, May 16, 2009

Tag Difikiran Aku....

Dulu sebelum kenal dunia blog ni aku tak tahu tag tu menda. Yang aku tau tag yg biasa2 la mcm name tag tu.. biler dah berblog ni tahulah aku tag tu gupenyer mcm assignment yg kita kena settlekan biler nama kita 'naik' kat blog org yang mengetag kita..
.
First time kena tag rasa seronok sangat. Macam glamer jer biler org letak nama kita kat blog dia.. pyer la excited dpt jer terus buat.. tak de lengah2 nyer.. yelah baru2 kan, list nama pon x ramai lagi.. yg add pon x ramai jugak.. jd yg ngetag pon tak byk la..
.
Tag ni pon penyelamat jugak. Bak kata Dee biler kering idea tag la yg bantu kita cover entry2 yg akan kuar di blog ni. Yelah idea ni pon kadang2 gersang jugak tak mau muncul.. lagi2 kalo xde aktiviti. Tak tahu mende apa la yg nak ditepekkan kat sini.. Jadi tag la yg menjadi mangsanya.
.
Yang paling best biler ada award tag.. rasa seperti berjalan di carpet merah plak. nak g ambik award la katakan.. tp ni spesel xyah baju lawa2, xde sponsor pon takpe, pakai bedak sejuk je pon ok,.. speech panjang berjela pon no hal lah xde orang marah punyer, paling best boleh syer lagi dgn semua orang..
.
Tapi sekarang ni mood aku x menentu.. aku dah jarang update story apatah lagi menyettlekan tag. Aku agak keletihan la lately. Ada beberapa tag yg queue tunggu utk di settlekan. Aku akan kuatkan semangat untuk menyettlekan semuanya. Nak kata banyak sangat tu tak la.. tp kalo lebih dari satu pon kategori banyak kan.. he he.. Ada ayrissa kata kalo tahun 2020 baru settle pon takpe.. tp idok ler sampai gitukan,.. jgn risau aku akan settlekan satu persatu.. kalau buat tag ajer boring plak kan, aku selang seli kan la ye.. (eh ada plak nama bie.. huhu). Lagi pon pada pendapat aku apabila kita di tag oleh ramai orang maknenyer orang ingat kat kita dan orang tu selalu dtg dan baca story kat blog kita.. jadi untuk menghargai mereka aku akan settlekan jugak.. walaupon memakan masa yg lama....

6 comments:

IdaShah said...

betoi tu... bila kita selalu di tag maknanya org ingat kita

Khas Lysha said...

idashah:.. sebab ko jgk selalu dlm ingatan aku maka ko telah di tag!.. he he he

mummYaeesh said...

weols ada lagi 118 tag tak settle..adeh!byk sgt entry nak wat..aktiviti penuh kekdahnye (wah gitew..)

Khas Lysha said...

mummyaeesh:.. waahh.. byknyer.. mau sampai tahun gajah baru settle ni.. hehehe ;D

[-suziey-] said...

kita mula2 dulu pn rs tag ni penyelamat..siap saje cari nahas carik tag..skang ni dh utang keliling pinggang plak..xbuat2..ekekk;D

Khas Lysha said...

suziey:.. nasib baik takde along tag kan.. kalo tak mau kita kena kejar.. ekekekek :D