Friday, May 1, 2009

Susahnyer Nak Senyum

uhuk uhuk uhuk.. wah terbatuk2 aku bila buka blog aku ni.. maunyer tak dah lama giler rasanyer aku tak update tu yg berabuk dan bersawang.. aik?? labah2 pon sempat berfamily kat sini?.. he he he.. bkn apa lately aku sgt2 leteh so aku berehat beberapa ketika mengumpul tenaga dan idea.. boleh gitu?.. tp idea tak berapa nak mari la so pembuka mei ni aku story pasal babah cahaya nie la yer..
.
dia ni kalo tgk muka org kata sombong n serius tp biler dah kenal loyar buruk pun ye jugak.. boleh dikatakan peramah and mudah dpt kawan. Kawan2 aku pon cpt selesa dgn dia coz dia sker biler berborak akan sebut nama org tu,.. mcm dah lama kenal, tu yg org mudah mesra dgn dia.. cemburu??? tipulah kalo aku kata aku x cemburu, lgpon cemburu tu tandanya sayang cuma aku ni jenis tak suka cemburu memkhinzir buta (sopan sikit kan ayat aku,..),..
Korang tgkla gambo2 dia kat bawah ni,.. yg betol2 melambangkan keseriusan mukanya.. cuba la senyum sikiiiitttt...


haih.. serius betol.. ok la.. mungkin panas yg menyebabkan muka berkerut... jom kita pergi berteduh dulu..


serius jugak??.. ok.. mungkin nak cover macho sebab bergambo dgn anak.. ok la cuba bergambo dgn saya plak.



la... pon sama.. cuba senyum sikit.. seennyyuummmmm :)


hadoi.. pipi aku plak yg naik sengal2 terlebih senyum,.. dia?? hmm itulah pose paling memberikan senyuman,... oklah tu bie,.. saya tetap menerima awak seadanya... ;)

5 comments:

mamaranggie said...

mak aih..makin tembam si seli ye!..hiks...wife die pun makin berseri2...

Khas Lysha said...

mamaranggie:.. berseri ke mama? tang mana la yg berseri tu ye.. he he he..

[-suziey-] said...

hahaha..same cam my hubby,.kontrol macho gitu..ekeke:D

nyonya*PIE said...

memangggggggggg punnnnn...adik bradik payah nau nk snyum bile mngamik gambo...tapiiiiiiiiiiiiii klau dgn ehem2...kemainnnnnn lagik..(itu yg haku hanginnnnn)..huhu

Khas Lysha said...

suziey:.. he he.. konrol macho ker,..

nyonya pie:.. wah,.. dgn ehem2 ker.. mintak la dijauhkan.. serem biler dengau..