Tuesday, May 12, 2009

Menjawab Tag dari Ada Ayrissa ;)



1st, download your favourite photo using effects at PhotoFunia

1) Do you think you are HOT?
HOT??? ala kadar jer kot,... tp cuaca skrg mmg very the hottest!! mak x tahan nok!..

2) Why do you like this picture?
Suker sbb rasa mcm glamer jer.. sepanduk muka aku dimana2.. wah.. hati berbunga riang..

3) When was the last time you ate pizza?
- semalam kat opis. Boss bwk.. sedap sekali..

4) The last song you listen to?
- Can't take my eyes off of you.. sebb bie download lagu ni tadi..

5) What are you doing right now besides this?
- melantak maggie.. siap letak chicken ball and cili api.. hmmm sedap sekali mcm nak lagi jer... huhu

6) What name u prefer besides yours?
- hmmm tah la.. dulu sker nama sabrina.. sbb jeles dgn nama kakak aku sazrina.. boleh gitu?? sbnrnya nama kitorg berdasarkan hari kitorg lahir kakak aku ari selasa tu yg nama start from 'S' aku lak.. cuba korang teka hari apa??? haa.. x tau la tu kan,.. kompom la khamis.. x caya cuba check 11.12.1980 hari apa,...

7) People to tag :
- Jesnita
- Suziey
- Hajar Nyonya Pie
- Aleeya
- Nellysuria

8) Who is no.1?
- Cousin Bie.. jarang sangat jumpa, tau story terkini pon melalui blog jer,.. kiranya blog ni merapatkan sillaturrahim la kan,..

9) No.3 is having relationship with?
- of coz dgn hubby dia Mr. Pie .. yg jugak merupakan adik Bie..

10) Say something about no.5?
- One of my bestest frend. Dia sgt baik, slalu support apa jugak yg aku buat. Aku pon akan sentiasa support apa juga yg dia buat.. i love u farra,..

11) How about no.4?
- Rakan blogger yg jugak best friend to my biras.

12) Who is no.2?
- Rakan blogger jugak yang sangat friendly and kelakar.. pastu anak dia aqeel tu cute sgt..
.
okeis nama2 yg disenaraikan sila settlekan tag anda yer,.. kalo dah buat,.. apa lagi... buat tak tau la.. hehehehe

4 comments:

Dee said...

ada rasa2 nk jadi wakil rakyat ke? kihkihkih..khas..khas kena taglah lg ngan dee..buat eh..

Ada Ayrissa said...

tq kak..
:P

rasp said...

wah! boss bawa piza ek..bestnye!
neway, bila pilihanraya u nie...vote sms je ke? :D

Khas Lysha said...

dee:.. x dpt betol2 dpt rasa2 jd wakil rakyat pon ok dah.. hehehe

ada:.. sama2.. pasni ada plak akk tag yer,..

rasp:.. ha'ah wife dia yg buat. undi sms jer.. mcm af la pulak huhu