Thursday, May 7, 2009

TODDLER SUPER MODEL CONTEST


.
Kepada mommies yg berminat utk join contest ni just click kat sini,..
.
Segala syarat-syarat ada dipaparkan.. cepat jgn lambat.. contest bermula 5 may hingga 28 may 2009.. Jangan ketinggalan!!
* tgh mencarik gambo Naylie nie.. mcm nak join sekaki jer.. he he he..

12 comments:

Ada Ayrissa said...

kak khas,
kita kompim akan vote utk naylie..
seriyesss..
suka gmbo naylie yg pakai selendang kain batik ala2 wanita melayu terakhir tu... (ader kan)
heheheh...
byk lg pose2 naylie yg cantik2...

Khas Lysha said...

ada ayrisaa:.. alahai ada, gambo tu pakai kain batik jer x pakai baju boleh ker?.. nnt awal2 kena reject lak. ekekekek.. :D

[-suziey-] said...

join la sekaki dua kai khas...nnti i vote..ekekek:D

mamaadam said...

wow ni leh join ni khas, eh heppy belated besday untuk naylie...

jesnita_ns said...

mcm best je kak..join jgn x join..mana tau leh jd super model

Dee said...

masuklah khas..nti sy vote naylie..

kayteeze said...

Bawak Naylie gi photo studio laa... nanti boleh posing lawa2...

Kalau masuk contest kak tie nak vote, gak !! Dapat hadiah , kita kongsi dua, he he...

Khas Lysha said...

suziey:.. jgn lupa vote tau!.. he he he

mamaadam:.. tima kasih finee

jesnita:.. he he he.. super model tu.. :D

dee:.. vote jgn x vote.. ekekek

kayteeze:.. part vote tu ok lg.. part kongsi tu yg mcm ada masalah sikit.. ekekekek.. :D

mummYaeesh said...

weols pun tgh dok cari material (ececeh) nak join gak kekdahnye!

Khas Lysha said...

mummy Yaeesh:.. jom kita menjoinkan diri beramai2,.. :D

TH said...

hehe... bila update pic beritau ya...

Khas Lysha said...

th:.. dah update pon.. ;)