Sunday, May 31, 2009

Vote For Naylie!!


Ok semua .. time utk mengundi telah tiba.. mari ramai2 klik kat SINI untuk mengundi..

.

Cara mengundi senang jer.. cuma tinggalkan komen pada entry MAMA AQISH ni dengan menaip TSMC(under score)vote(under score)13(kod utk naylie jgn salah dial yer.. hihihi).
,
atau copy jer ni ----- > TSMC_VOTE_13
,
dan paste kat komen kat entry Mama Aqish ni
.
Undian start 28/5/2009 hingga 31/5/2009 (jam 11:59 malam)
,

boleh undi sekali sahaja...

,

So vote for NAYLIE yer.... tq!!!




- tima kasih pada yg sudi mengundi.. luv u all.... muah muah muah -

11 comments:

nellysuria said...

yay~~~
done voting for my girl..hehehe..
this time picture more cun ok!!
sbb mami fra dia yg amik..muhhahahaaaa

Dee said...

dh vote naylie dh..

Khas Lysha said...

nellysuria:.. tq darling.. hasil tgn mami farra x pernah mengecewakan.. ;)

dee:.. thanx 4 voting.. luv u lah! ;)

rasp said...

go naylie go!
need pom pom girl tak heheheheeh

Ada Ayrissa said...

done!!!
kak khas, anto x gmbo yg kat atas tu?
cun gilerrrrrrr...
sebijik model cilik...

Khas Lysha said...

rasp:.. sis ajer la yg jd pom pom girl dia.. he he he

ada ayrissa:.. thanx ada.. gambo atas tu akk x letak. nnt terlebih plak.. he he he

miezaniera said...

gud luck 2 u naylie..tak leh nk vote sbb harus la vote anak buah sendiri hihihi chaiyuk2..

mamaadam said...

caiyuk caiyuk mesti naylie menang punyer!!!!

nani dakgilachoc said...

ades terlewat sdh..hiks...whatever gudluck...hope naylie menang...dah ada ciri2 nak jadik model tu..hiks...

kak..amik tag kt blog kita yer :)

mummYaeesh said...

ala comeynye..nape tak letak gambar ni utk contest tu!comel jerk..hiks

Khas Lysha said...

miezaniera:.. owh yela.. mesti support famly kan,.. ;)

mamaadam:.. tq finee ;)

nani:.. tq dik.. nnt akk g ambik taq tu kay,.. ;)

mummYaeesh:.. gambo ni dah slalu sgt enterprem.. he he he