Sunday, May 3, 2009

Supprise For My Little Princess

Supprise, supprise... dah x baper supprise sbb kita kuar together utk beli this cake kan naylie,.. cuma yg menjadikan supprisenyer biler kebiasaannyer kita beli sesuatu makanan adalah untuk terus dimakan bukan disimpan,.. dan naylie tertanya2 mana kek?? nak makan kek,.. babah and mama plak buka citer lain dan naylie bertambah blur..
.
Biasanya at 10 pm naylie dah mula mengantuk n lena diulit mimpi tp tonight naylie sgt aktif. Memanjat dan melompat mcm baru pukul 8.. sedangkan AIM dah abis maknanya dah lebih 11.30 mlm.. tak boleh jadi,.. babah pon ambik naylie with ur barbies masuk dalam bilik.. mama plak g dapor kuarkan kek yg kita beli tu prepair all the candles and.. knock knock knock.. babah buka pintu bring out our little princess utk memulakan 3 may dgn harapan baru di usia baru,...

Happy 3rd Birthday Cahaya Naylie Elyza.. doa mama dan babah semoga Naylie jadi anak yang baik, solehah yang sentiasa menyayangi kami, sentiasa akan memberikan senyuman di waktu pagi, dan memberikan ciuman sebelum tidur, yang mengaminkan doa selepas kita berjemaah, yang memberikan pelukan sebelum dan selepas kami bertugas,.. sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, juga semoga dikurniakan akal yg cerdas, tubuh yang cergas agar Naylie sentiasa memberikan Cahaya pada hari-hari kami,.. We love u sooooooo much..



12 comments:

[-suziey-] said...

waaa sedpnya kek...nk sket bole:p amboih smpai muncung2 mulut naylie tiup lilin..ekekek:D

happy besday naylie..wish algi:p

nellysuria said...

Happy birthday ...
wish all happinese are urs cahaya...
semuga sume nyer seperti yg d rancang ..insyaallah... we love u!! ummuah!!!!!!

unique1012 said...

Happy 3rd birthday Naylie!! Semoga menjadi anak yg solehah, insyaAllah..

Mommy Lily said...

happy birthday naylie cayang

dah 3 tahun yee? sekejap je kan anak2 membesar

kayteeze said...

Ooo....happy birthday sayang !!

Comelnya kek dia,mokcik nak sikit gak !!

*ayu* said...

happy 3rd bday naylie!!!!! muah muah muah!

IdaShah said...

happy birthday naylie
tau besday dia sbb tu tido lambat yer naylie

nyonya*PIE said...

happy bsday naylie...mak ngah doakan smga naylie pjg umo, murah rezeki, jd ank yg solehah dan mbesar dgn sihat.nnt kite jumpe mak ngah blanje okeh...

Khas Lysha said...

suziey:.. ha'ah sedap kek tu suziey,.. he he he.. seb baik tak terbako muncungnyer kan,. ekekekek.. thanx ;)

nellysuria:.. ye la fra moga semua yg dirancang akan berjalan dgn sempurna.. insyaAllah.. thanx.. naylie luv mommy nelly too.. muaxx

unique1012:.. amiin.. tima kasih yer.. ;)

mommy lily:.. mmg cpt masa berjalan kan,. thanx mommy..
;)

kayteeze:.. tima kasih mok cik,.. he he :D

ayu:.. thank you ayu.. muah muah muah

idashah:.. tima kasih,.. dia menunggu time makan kek sebenornyer,. he he he

nyonya pie:.. amiin,.. tima kasih mak ngah..
makngah nak belanja,.. mama naylie la yg paling hepi sekali ekekeke :D

Dee said...

Happy Birthday Naylie!! Jadi anak yg solehah, bijak, taat pada org tua..dan berjaya dlm hidup ye..amin!!

Ada Ayrissa said...

hepi besday naylie yg cunnnnnzzz...
be a gud gal yaa...
nak sket kek bleh??
huhu

Khas Lysha said...

dee:.. amiin,.. tima kasih dee ;)

ada ayrissa:.. tima kasih ada,.. nak kek ke? jgn kan sikit byk pon boleh,.. he he