Friday, June 12, 2009

Aktiviti hari ini... MEMBALAS DENDAM!!!

Zalim kan ayat aku.. memang aku zalim hari ni aku memang nak membalas dendam!!! siap la!!

Untk pengetahuan korang sekarang aku berada di lokasi untk membalas dendam.. sejak beberapa hari ni aku simpan je perasaan aku. smpai sakit kepala aku menanggung.. duduk tak kena berdiri tak kena.. akhirnya aku mengambil keputusan nekad. apa nak jadi jadilah. aku mesti melangsaikannyer arini jugak. dah tak boleh tunggu esok mahu pon lusa..

Jadi aku dah standby semua perkakasan.. ok semua ada.. siap sedia daaannnnn zzzzzzzzzz


hehehe .. hari ni aku cuti. memandangkan member yg aku tumpang kete dia tu cuti and Bie keje dr semalam aku malas nak nyusahkan dia balik umah ambik aku g keje plak or drive kete sendiri sebab minggu ni aku sgt2 kurang tido... jd aku ambik keputusan apply cuti arini sambil membalas dendam tido2 yg tertunggak.. siyes kepala aku dah naik sakit menahan tido. yg menjadikan masalahnyer biler malam mata ni xnak plak tido awal..

ok la.. aku nk melangsaikan hutang dulu.. sementara Naylie x bgn lg ni. Kang dia dah bangun x dpt aku nk mmbalas dendam lak.. jgn aku nak lelap dia bangun sudah la... huh.. nnt settle sesi ni aku buat lawatan sosial ke blog korang yer... daaaaa.... zzzzzzz kroh kroh...

9 comments:

shibam.blogspot.com said...

haiyohhhhhhhhhh, meleleh2 air liur tu, kasik lap sikit,ha ha ha

U-jin said...

hahah...ni taip sambil mata lelap ke....dendam punye psal..haha...sweet dreams

[-suziey-] said...

hahahaa...ler ingtkan nape la tdi..saboj ek..qada' tido la ni yek..hehheh..slamat titon:p

Ada Ayrissa said...

ooooooooo...membalas dendam tido rupanyaaa yerr?
:D

Dee said...

ingatkan dendam apa..xpelah tidurlah wahai permaisuri..hihihi...

IdaShah said...

ingat kan dendam apa tadi hehehe
tido2lah puas-puas pastu mesti ok

Mommy Lily said...

laaaarrr..ingatke persediaan nk buat ape hahaaa

tp syoknye dpt tido gitu kt rumah kan

nak jugaakk

mamaadam said...

huhu saspen je ingatkan ape..ok tido puas2 ok, cukupkan rehat, biar badan segarrrr

Yan said...

laaa balas dendam tido ja ka??? ingatkan bunuh nyamuk ka... apa ka