Sunday, June 21, 2009

Walau Sebentar Cuma.....

Mesti korang ingat aku nak story pasal aktiviti bzness aku masa hr keluarga PDRM tu kan,.. owh nampkanyer tekaan anda salah sama kali ni. Story kejadian mmg pada masa dan tempat berlangsungnya hari keluarga tu tp ini lebih hot bombastik mr. lova lova pyer citer yang mana aku telah bertemu.... bukan satu malah dua orang sekaligus blogger tegar.. iaitu.. jeng jeng jeng....

- Dee yang cute miut .. selalu tgk asyik org je jumpa dia atau pon dia jumpa org lain kan,.. kali ni aku plak dpt jumpa dia.. walaupon 1st time jumpa mcm dah biasa jumpa je kita kan,... mmg peramah n mesra tol lah!.. Dee, byk x snap gambo makanan hari tu?? huhu .. -
..
..
- and.. all the way from Jasin Melaka... Finee aka Mama Adam yg comel lote.. mmg sgt x sangka leh jumpa Finee kat sini. Keterujaan mmg sukar digambarkan lah! hehe -

Kalo dah jumpa2 an ni kan mesti ada prezy dr diorg cuma aku jer x bg diorg cenderahati. Cendera perot je aku bekalkan.. itu pon ala kadar jer.. ampun yer korang.. len kali kita jumpa dgn lebih proper. ni keadaan sgt x selesa..
.
.
- yang ni from Dee. Coklat tu utk Naylie katanyer.. balik jer rumah bg kat Naylie tp aku tak bg dia makan.. mcm sayang la pulak.. boleh?? hehehe -
.
.

- yg ni from Finee.. dah mcm dpt hamper plak. Macam2 makanan ada. Teddy Bear tu utk Naylie katanyer aku bg Naylie pegang kejap jer pastu terus gantung kat almari cermin. Kalo lama2 dia pegang takut jd Teddy penanggal lak.. sayang wooo.. huhu. Makanan pon masih belom berusik lagi.. tp aku make sure la sblm expired date dah abis.. x makan membazir lak kan,.. hehehe -

.

So,.. tima kasih banyak2 Dee n Finee sebab sudi dtg n carik sy kat situ. pastu siap bagi hadiah2 bagai. Sy mintak maaf banyak2 sebab korang kena tunggu sambil berdiri. X dapat nak layan n borak lama2 dengan keadaan yg begitu kan,.. Rasa tak puas sangat jumpa korang dengan keadaan mcm tu. Lain kali kita set utk dating betol2 la yer tanpa ada aktiviti yg mengganggu kelancaran pertemuan yg julung2 kali akan berlaku ni.. Korang berdua jgn serik yer nak jumpa sy...
.
And again Thank You Very Much.. Mmmuuaahhhxxx
.
* Kojah nyer gerai yg mana??? naper akk tak jumpa yer?? tah2 ada terserampak tp x perasan kan,.. hmmm *

14 comments:

kojah said...

tuh la kak...sy ada round2 cr akak tp xperasan la akak yg mana satu...tak dpt la kita beramas mesra kan...

kojah said...

sy ada round2 dlm kol 2 cmtue...akak ada perasan tak?Kak D ckp gerai akak dkt jual2 kasut tuh...

Khas Lysha said...

kojah:.. kalo dlm pkl dua akk g tuko kupon.. x terserempak la kot kan,.. aih rugi plak rasanyer.. x pelah lenkali la nampaknyer kita beramas mesra yer.. ;)

Mommy Lily said...

sonoknye u alls berjumpa-jumpaan yee

insyaallah next time kita jumpa lak ye. hari tu tk sempat nk ikut sbb kita keja..=)

mummYaeesh said...

bestnye..klu takde event bleh gak terjah sedas duaa...takpe tis week kan ada gathering yg proper punye jgn lupe terjah k!woohoo

Khas Lysha said...

mommy lily:.. mmg sonok jumpa2 an ni.. takde rezeki lak nak jumpa mmmy kan.. next time nampaknyer.. ;)

mummyaeesh:.. tis sy plak ada event.. hmmm biler pyer week plak la yer..

mamaadam said...

wachaaaa khas hehe ape lak nak seriknyer.. best sgt la jumpe aritu walaupun kejap tapi dapat jumpe gak, nak wat cemana org tengah bisnes hehehe

*ayu* said...

rugi ayu tak pegi...
kalau tak mesti best dpt jumpa khas kan?
:(

bila nak jumpa ayu nih?

Khas Lysha said...

mamaadam:.. hehe.. yelah aritu pon naylie xde pastu sy pon x dpt jumpa adam.. nnt lenkali kt dating lg la yer.. ;)

ayu:.. tu la yu.. kalo sy dok kat area kl kompom kita dah jumpa kan,.. xpelah kalo sy ada planning nk g kl sy akan war2 kan mana tau leh jumpa.. ;)

Dee said...

thx sbb bg kepek pedas yg sedap itu..tulah rasa x puaskan..nti kita set masa lenkali lah..leh sembang puas2..aritu langsung x amik gambar food..caya x? cayalah...hehehe..

ikiqzana said...

seronok nyer dpt jmpe finee gan dee... zana je yg x g..

rasp said...

mmg hari yg happening lah sis...
dapat jumpa bloggers lagik tu :D

Khas Lysha said...

dee:.. ok nnt kalo sy ada g kl sy roger dee ok.. x ambk gambo food?? hmm boleh caya ker?? hehehe

ikiqzana:.. xpe sis insyaAllah ada rezeki mesti kita jumpa nyer kan.. ;)

rasp:.. mmg sonok sgt dpt jumpa diorg.. ;D

unique1012 said...

wah wah bestnya dpt jumpa kawan2 skalikan walaupun tgh busy :)