Wednesday, June 17, 2009

Hari Keluarga PDRM

Sebenarnya aku nak war2kan kat korang sumer bahawa PDRM akan mengadakan hari keluarga Sabtu ni (20 / 6 / 2009) di Taman Tasik Titiwangsa.
.
Kenapa aku sebok2 war2kan??? Sebab aku ada bukak gerai kat sana. Meniaga la uolssss nak carik duit raya.. hehehe
.
Jadi bagi korang2 yang berada di kawasan sekitar n sering beriadah di sini sila la datang memeriahkan nyer.. and jgn lupa datang gerai aku.
.
Di sana nanti aku akan jual burger, minuman, kerepek and merepek.. huhu
.
Gerai aku berhampiran dengan parking n gelanggang. Nama gerai belom dipikirkan.. apa agaknyer yg sesuai ek??? cuba la bg suggestion. Menu pon aku x print lagi ni... boleh aku letak nama yg best2..
.
So bg yg kelapangan nak pegi,.. kita jumpa di sana yer... ;)
.

15 comments:

jesnita_ns said...

klau dekat sy dh g dh kak..hehehe..namo gerai ek..letak le misscahaya booth..

ikiqzana said...

best nyer dpt brniaga kt situ.. negok la klu zana turun kl bole le singgh. dari pkl bape hingga pkl bape??

taruk nama 'gerai macam2 ada' ok x?? hehehe...

...Te-are... said...

burger special 1, tambah cheese tp x nak tomato & mayonis lebih... hehehe {juz kidding}... slamat meniaga...

nama gerai?? "CAHAYA BURGER"... hehehe ;)

mummYaeesh said...

wah rajinnye!weols ada event lak tis week kat perak..klu tak bleh gak terjah sedas dua!(percaya ke?) ahaks..next week gath kat ttwgsa join tak??

U-jin said...

oh iyer ker....bagus2 cr duit raya...

*ayu* said...

letak la nama naylie..
:)

Khas Lysha said...

jesnita:.. nnt akk bukk kat melaka along x dg siap la.. hehehe

ikiqzana:.. dia start awal pagi sampai tengahari kot,.. kalu free dtg la k,..

te-are:.. amboi dah ada order la.. hehehe..

mummyaeesh:.. percaya, percaya,.. hehehe.. hmm gath tu sy x join sebb kazen kawen time tu.. huhu

u-jin:.. hehehe.. konon nyer la.. :p

ayu:.. hm.. ok gak tu... nnt sy combine sumer nama2 ni ek!.. ;)

Ada Ayrissa said...

kalo kita dok area sana kompim kita g...huhu

neezareef said...

letak nama GERAI CAHAYA hihi

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. tu la kan,.. nak buat cemaner.. huhu

neezareef:.. dah baper org soh letak nama cahaya ni.. hmm boleh di guna pakai nampaknyer. ;)

nellysuria said...

ya khas...
CAHAYA is the best..wish u luck dear! :)

Dee said...

aiseh..ni yg buat nk gi ni..td kojah kata dia pun meniaga kt sana..insyaallah..kita jumpa ye khas..

Khas Lysha said...

nellysuria:.. ok.. aku letak nama cahaya.. tq fra.. ;)

dee:.. yeke,.. ada rezeki kita jumpa ye dee.. tetiba excited plak! huhu

[-suziey-] said...

hola..suke banget famili day..:D

Khas Lysha said...

suziey:.. hehe.. best kan.. :D