Sunday, June 21, 2009

Happy Father's Day

HAPPY FATHER'S DAY pada semua bapa di dunia....

Ucapan khas utk 2 org yg amat istimewa di hatiku..



- Hj Samat.. ayahanda ku.. walaupon jauh di mata ayah tetap di dalam hati.. -
.
.
- Bie.. yang sentiasa dekat di mata dan di hati.. -
.
.
Moga kalian berdua sentiasa di dalam rahmat Allah, dipermudahkan urusan dunia dan akhirat, dikurniakan kesihatan yg baik agar dapat terus melaksanakan tanggungjawab dan amahNya dengan seikhlas hati... I LOVE YOU!!
.€
.
*sorry Bie tahun ni x dpt nak masak2.. leteh giler la... :(

2 comments:

shibam.blogspot.com said...

dikk, amacam business ?? hu hu, mesti lumayan kan

Khas Lysha said...

shibam:.. alhamdulillah kak,.. nak kata lumayan tu x lah sgt tp berbaloi la..