Friday, June 5, 2009

Dan Pemenangnyer...

Mama Aqish dah umumkan pemenang untuk Toddler Super Model Contest.. dan pemenangnyer ialah..

Yaeesh

Tisya


Tahniah!! Memang sungguh encem and ayu diorg ni kan.. and mmg ada ciri2 super model..
.
Thank You mama aqish coz sudi anjurkan contest ni..
.
Walaupon Naylie tak menang, tp terasa plak keseronokan join contest ni kan,.. bertambah ramai gak yg mengintai blog ni ni yang makin semangat nak join kan diri dgn contest2 yang lain.. huhu...
.
Ok la.. berjumpa dicontest2 yang lain plak.. ;)

6 comments:

rasp said...

congrats to the winners!

unique1012 said...

tahniah!! semoga terus berusaha dimasa akan dtg :)))

imz said...

wah...dh ada winner rupanya...pandai berposing...!!

mama tisya said...

tq anyway...mayb rezeki tisya sempena busday die...NAYLIE pn pandai posing jugak..jom join contest kt blog mama tisya...mn tau ada rezeki ...

mummYaeesh said...

sume pun comey cuma tis time da rezeki yaeesh dgn tisya kot!dua2 pun sambut bday bln june!rezeki bday boy/girl la tu!

Khas Lysha said...

rasp:.. congrats from me too

unique1012:.. insyaAllah.. ada contest lain sy join lagi.. hehe ;)

imz:.. budak2 skrg talented kan,..

mama tisya:.. she deserve it!.. sy dah join contest tu.. :D

mummyaeesh:.. kiranya hadiah bday la yer.. ;)