Tuesday, June 16, 2009

Mana Pegi Baju Aku??

Mesti korang dah dapat agak. Kalo tajuk mcm ni mesti ada kena mengena dengan anak dara aku yg semakin mengganas tu kan.. ya.. mmg betol!! Ni sumer keje anak aku le.. td aku nak g mandi. Dah siap2 kan baju yang nak di pakai setempat. Pastu aku pon mandi manda secara solo sementara Naylie layan game Dinasour kat lappy sambil tv tayang citer upin ipin (beli dvd kat pasar malam 1 rm5 huhu)

Dah settle ber lalala dlm bilik air aku pon nak ambik la baju yg aku dah s/by kan tu kan.. pastu eh! eh!.. tak ada??? mana peginyer.. aku salah letak ke?? pastu aku masuk bilik tgk baju aku dah disarung ke badan Naylie... aih.. sempat nak melaram... dah la rambut menggerbang pakai lak t-shirt putih besar plak tu.. hmm kalo team keliwon x cukup aktres aku nak reg la Naylie jd salah sorg extra. boleh?? huhu

- sekarang ni dia dah boleh baca kalo dia buat sesuatu pasti aksi dia akan dirakam dan dia sudah bersedia beraksi... aih dah tak natural dah... hmmm

- no more peace occay! but double peace!!! -

15 comments:

mamaadam said...

huk3 sabo jela.. dia nak mencube semuanya pada stage ni kan

Rizal said...

lepas ni babah ajar buat triple peace pulak.

[-suziey-] said...

hahahaa..lawak la ank ko ni khas...ekeke:D

pstt..jom la join gathering..bole jmpe2;)

neezareef said...

amboi dia larikan baju mak dia upenye

Khas Lysha said...

mamaadam:.. yelah.. mcm2 nak dicuba nyer.. huhu

rizal:.. lepas triple peace baper peace plak babah???

suziey:.. lawak tu lawak jugak tp kdg2 geram pon ada.. huhu.. gathering tu time kazen sy kawen la... x dpt la nampaknyer..

neezareef:.. bkn stakat larikan siap pakai lagi.. huhu

Miim said...

tue belum jumpa songket mak dia tue...kalo x lagi la dia melaram eh...budak2 umur mcm nie cepat belajar mcm2...ada je keje nyer ek...

kayteeze said...

Uwaaa.... sama perangai dengan anak bongsu Tie.. tapi anak kak tie tu dah besor..darjah 5.

Selalu je baju kak tie lesap. Dia suka pakai sebab ada bau mama, ekekeke....

Dee said...

hahaha...nakal gak naylie ni ye..ada je akal dia..

rasp said...

kalo dah gegirl tu harus sharing2 dgn mamanya :D

Khas Lysha said...

miim:.. kalo dia jumper songket maunyer dia terus bersanding .. huhu

kayteeze:.. mesti dia suka pakai bj kak tie yg x basuh lg kan,.. hehehe

dee:.. tu la dee.. smpai x terlayan..huhu

rasp:.. beto la sis.. sker betol melaram barg mak dia.. huhu

Ada Ayrissa said...

naylie bercita2 nak ganti maya karin yer?
ngeh3

mummYaeesh said...

hiks..comey jerk!naylie da pandai pakai baju sendiri ek..bagusnye!yaeesh buka suar jek pandai..woohoo

U-jin said...

huhuhu.....hantu apa lak ni..takutnye....hahaha..rambut panjang lak tu....hantu cumel sgt ler..leh ngorat x..

Khas Lysha said...

ada ayrissa:.. maya karin tu xde sapa bleh ganti.. dia pontianak paling da bomb!..huhu

mummyaeesh:.. pakai baju besar dia reti le cuba pakai baju dia.. terkial2..

u-jin:.. ni hantu kecik... nak ngorat?? berani ker?? x takut kena cekik??.. huhu..

unique1012 said...

naylie ni, sabarjela, kalau memalam ni sure takut!! dahla semua putih.. hehehe