Tuesday, June 9, 2009

Pasar Malam

Dah lama aku x g pasar malam. Rabu lepas kebetulan mak, kakak n family dia dtg umah, aku pow diorg belikan aku yong tau fu kat pasar malam.. sambil tu mata aku melilau2 tgk2 barang sekali terbekenan plak kat beg besar ni...
Aku memang dah lama nak rembat satu beg besar yg ala2 kalo lari rumah pon laki aku x perasan kan,.. dah nampak beg putih bebunga2 ni terus jatuh cinta.. apa lagi aku pon tangkap la satu.. harga?? sgt2 mampu dimiliki RM20.00 sahaja.. murahkaaann,..


And beg ni masukkan lappy pon muat kalo terbawak lappy masa nak g tgk wayang blh la masuk dalam beg ni kan,.. x yah la nak menjinjing beg lappy yg sarat tu kan,.. tp Bie kata bahaya.. takut terbolos.. huhu

jagung adalah wajib dibeli kalo g pasar malam. memang sajer aku kerat2 bg kecik sebab anak aku ni rambang mata kang kat tgn x abis lg dia nak ambik yang lain. kalo gini kan sikit jer cepat abis.. tp tamak la pulak.. kiri kanan ada jagung.. kalo kaki boleh pegang makanan pon letak kaki sekali agaknyer... huuu..

11 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

shedapnya tgk naylie mamam jajung..hehe..(budak tak pelat..makciknya terlebih2 pelat pulak, wakaka)

Ada Ayrissa said...

suka sgt g psr mlm..
n tanpa sedar duit abis puluh2 ntah beli apa pon x tahu..
huhu..rasa semua nakkk

Khas Lysha said...

cintamanisz lite:.. hehe,, biasala org besar yg excited nak cakap pelatnyer.. :D

ada ayrissa:.. betol tu.. bernafsu jer tgk benda2 kat pasar malam lagi2 makanan

mamaadam said...

ngeh2 jangan la lari dari rumah laks huhu

shibam.blogspot.com said...

wei, bukannya ko ke yang patut di pow oleh mak dan kakak tu, ha ha ha, mana aci ni, orang datang umah dia plak yang kena pow!

IdaShah said...

suka nya makan jagung
kiri kanan pegang jagung

cantik beg tu
bole isi mcm2.aku pon suka bwk beg besor :)

Khas Lysha said...

mamaadam:.. hehehe.. kompom la pasni kalo kuar bwk beg ni kena spot check dulu.. huhu

shibam:.. hehehe.. skali skala.. hoh!

idashah:.. dia mmg hantu jagung huhu.. bwk beg besor senang kan.. mcm2 boleh sumbat.. :D

[-suziey-] said...

hahha..ade niat nk lari ke//..ekek:D kira abis beso la tu:p

unique1012 said...

oo pasar malam tu sy pun pernah pegi dulu, hehe.. cantik beg tu.. bukn setakat laptop je, byk lagi yg bleh letak :P

Khas Lysha said...

suziey:.. hehehe xde la niat mcm tu saje je huhu.. boleh dikatakan beso la kan.. baby pon muat masuk dlm ni.. heh..

unique:.. oo penah pegi ek?.. nnt bile balik sini kt pegi sama2 ye,.. ;)
betol tu.. semua boleh sumbat. xpyh nak bwk byk beg.

Dee said...

mlm ni ada psr mlm..leh ar rembat jagung..