Tuesday, June 30, 2009

Apa Yang Ada Di Sini??

Ala.. story ni dah basi la.. tp sebab dah lama ada dlm simpanan so aku kuarkan jugak la. pas entry ni aku story mana aku menghilang selama ni okeis!!
.
.
Ni adalah aktiviti2 yang berlangsung semasa Hari Keluarga PDRM aritu.. punyer la lama tersimpan. korang jgn boring ok layan jer tau,.. hehehe..
.
Selepas VIP dtg dan lagu Negaraku dinyanyikan penonton disajikan dengan persembahan lakonan penculikan yg dilakonkan oleh pegawai dan anggota PDRM bersama beberapa org pelakon. Keadaan mmg suspen la biler ada tembak menembak dan sepak menyepak..
,
Kemudian diselitkan dengan beberapa persembahan. Yang di persembahan dari skuad komando.



Kemudian pendaratan penerjun2 payung terjun. Ada 8 penerjun yg terlibat. Semua selamat landing tp ada sorg terlanding kat belakang pentas.. suspen wooo..



Bawah ni plak antara peralatan2 polis yg di pamerkan.

Ni la sharp shooter yg paling wanted.. tolong la.. adik aku yg perasan. ada hati nak jd sharp shooter.. kalo ko dapat shoot shark pon dah cukup bangga tau.. huhu




Ini adalah robot pemusnah bom.. senang x yah pakai manusia kalo meletop pon bom tu robot yg kena....



Heli yg menjadi tumpuan ramai.


'aku berjaya menjinakkan kuda... ' ayat adik aku yg tahap gaban perasannyer.. yelah dah muka ko pon sama dgn kuda tu.. dia ingat adik dia.. huhu,...



Motor polis trafik yg baru.. menjadi idaman mat2 rempit. pasni ramai la mat rempit jd polis trafik.. huhu ..


Ni jugak menjadi tumpuan. Kereta misubishi evo 10 special edition. Kereta polis yg baru. pasni x dpt la penjenayah bg polis makan asap lagik...

OK tu jer.. abis..

8 comments:

ikiqzana said...

tu yg ari tu nmpk kete polis pki misubishi evo lg... hebat.. hebat...

rasp said...

ngeri tul tgk pistol tu sis..
tapi kete evo polis...perggghhh kelazzz u!

Khas Lysha said...

ikiqzana:.. polis kenala lebih hebat dr penjenayah kan.. kalo x mkn asap la jawapnyer.. hehehe

rasp:.. ada rasa nak drift ke dgn keta tu sis? hehehe

Dee said...

bestnyer kalo dee smpi awal aritu eh..leh tgk mcm2..

kojah said...

xsempat tgk pn semua2 nih kak...

Ada Ayrissa said...

lama menyepi kak?

Khas Lysha said...

dee:.. best gak la.. sbb sy dpn gelanggang so segala aksi mmg depan mata la. huhu

kojah:.. bz sgt la tu.. hehe ;)

ada ayrissa:.. akk bz la yang.. (kononnyer.. :D)

U-jin said...

bes gak layan segla yg berkaitan dgn polis...uit..senapang..takutttttt