Monday, June 15, 2009

Ganazz

Aku ada belikan Naylie beg kecik Barbie .. ala mcm bag utk letak coin tu. Tapi tak sampai sehari tali pad azip bag tu tanggal. So aku carik la key chain yg biasa diorg gantung2 kat hanphone tu untuk ganti kan tali yg dah tanggal tu kan.
.
Aku terbekenan la plak kat teddy kecik mr. bean ni siap dia letak skirt n blink2 lagik. So aku rembat la satu. Sangkut kat bag kecik Naylie tu. Tapi kalo dah dasar pengganas benda mcm ni pon boleh jadi mangsa keganasan.
.

ha tengok kepala dah tercabut.. huhu jenuh la aku menjahit balik. dah elok kepala dan cantum tangan dia plak tanggal. tah mana2 tah tercampaknyer tgn teddy mr. bean ni. dah x kuasa aku nak menyenap..


nilah dia budak comot yg semakin mengganas... suka menggerbang gambut mcm hantu dlm citer keliwon. huhu..

13 comments:

*ayu* said...

tapi sekali dia senyum.. mesti khas x jadi marah kan? ccaaiirrr... huuhhuhuhu

Khas Lysha said...

ayu:.. tu la yu,.. tgk muka dia nk marah pon x jadik.. huhu

Dee said...

wakaka..ganas tol...tp dia mesti suka buat muka simpati tu khas..khas..ko gi potong ar rambut dia..cam dee buat kt mimi..abis pjg dh cam antu kt keliwon..kihkihkih..

Ada Ayrissa said...

apapong, naylie ttp cun :D

CINTAMANISZ Lite said...

Salam Khas; anak pempuan akak masa kecik pun ganasz gak..hehe. Jenoh!!

neezareef said...

smpai tanggal pala

[-suziey-] said...

hahahhaaa..y arabbi...ganaszz giler anak dara ni..dia gigit ke hape bear tuh..sian kepala trcabut..ekekk:D

U-jin said...

wei ank dara ni ganez nye...hahah...sib baik muka cumelll...

Khas Lysha said...

dee:.. tu la pasal.. hajat hati nak potong jer.. abis babahnyer x bagi.. sker benor tgk rambut anaknyer menggerbang mcm tu.. huhu

ada ayrissa:.. alahai ada... setakat cun tp x de ciri2 wanita.. kompom kena reject huhu

cintamanisz lite:.. budak2 skrg ni kan lelaki ke pompuan sama jer kan..

neezareef:.. tu la pasal.. ganas!.. hehe

suziey:.. seb baik kepala teddy kalo kepala maknyer tercabut kompom jd penanggal hoho!

Khas Lysha said...

u-jin:.. comel tu hanya lakonan sahaja.. huhu..

mummYaeesh said...

ya allah..betul punye ganas ni!comot tul naylie..ahaks

Khas Lysha said...

mummyaeesh:.. tu la, dah la ganas.. comot lak tu.. awal2 dah keen reject.. huhu

unique1012 said...

hehehe.. ganasnya naylie oiii, sian teddy :P