Wednesday, June 10, 2009

FATHER'S DAY CONTEST

****** sticky mode *******


.
Kali ni aku join contest untuk Babah Naylie plak. Contest ni dianjurkan oleh Mama Tisya - The Toddler Super Model.. ;)


Nama Ayah : Sharizal B. Mohd Yusof
.
Nama Anak : Cahaya Naylie Elyza Binti Sharizal
.
Umur Anak : 3 tahun (masa kat gamba ni umur dia baru seminggu mcm tu.. )
.

Kenapa aku pilih gambar ni??? sebab bagi aku gambar ni unik sangat. Masa ni aku masih lagi dalam pantang. Mulanya dia tengah menonton tv sambil sendawakan Naylie yg baru lepas menyusu dan akhirnya dua2 terlelap.. Naylie plak mmg selesa biler tido atas badan babah dia gitu.. lama jugak la diorg dua beranak tido begini.. Dan seingat aku dalam tempoh berpantang bila Bie ada dia yang akan uruskan semua urusan Naylie. Dia akan bagi aku pegang Naylie untuk menyusu sahaja. Aku sangat merindui detik ini..

.
Untuk celebrate father's day plak aku tak plan nak ke mana2 pon. Biasanya kitorg celebrate kat rumah jer.. mcm last yer aku just buat kek yang simple maklumler Bie adalah hantu kek.. hehe .. Jadi untuk tahun ni aku just nak masakkan dia menu yang special jer.. tapi belom ketahuan nak masak apa.. nasi beriani kot.. hmm.. masih tgh dipk2 kan..
.

.

Ok.. rasanya semua syarat2 dah di penuhi.. harap2 Mama Tisya berpuas hati. Jadi kepada semua yang berminat nak join contest ni sila click kat sini yer ---->> Father's Day Contest By Mama Tisya
.
Mari la kita ramai2 memeriahkan nyer... ;)

7 comments:

Ada Ayrissa said...

syok kan main contest2 nih..
hehhehehe :D

Khas Lysha said...

ada ayrisaa:.. hehe syok sgt!!..

en_me said...

good luck.. salamm akak itteww

Khas Lysha said...

en_me:.. thank u.. salam en_me.

[-suziey-] said...

good luck khas..sweet je gamba..

Khas Lysha said...

suziey:.. tq suziey.. ;)

Dee said...

good luck khas!!