Tuesday, June 2, 2009

Camaner Nak Update ni???

Suker benor Naylie main game gold minor ni. Biler aku dah on lappy dia la org yg mula2 landing kat situ. Ni yang mmbuatkan keje2 menghapdet aku tergendala (boleh tak alasan ni???) last2 aku masuk kan gambo jer.. pastu kerja2 update aku buat kat opis.. boleh la kan.. daripada citer2 aku mmbasi di dlm hanpon baik aku kuarkan.. walaupon dah agak2 nak berkulat storynyer.. huhu..


"chabar ye chayang... " tulah ayat dia biler aku soh dia stop main game tu.. haih apa kan daya,....

12 comments:

Nurhayati said...

nampak gayakan..cam kena beli lagi satu.. hihi

miezaniera said...

hahaha seb baik sorang je..kalo ramai jenuh la kene amik turn..kekeke

rasp said...

nie ada potensi jadi blogger tegar gak nie :)

[-suziey-] said...

hahah..bijak2..xlama pndai la blogging tuh.,.ekekekL:D

CINTAMANISZ Lite said...

Ni mesti kalo beli lappy mainan pong dia tak mo main ni. Pasal dia dh terer main lappy betul2 punya, ekekek..

Ada Ayrissa said...

waahhhhhhh...
naylie kongke lappy ek?
hehehheheh...
sian mama dia...

Dee said...

hahaha..khas nk x pc yg dh guna..my fren keje kat satu U ni..dia jual less than 500..flat screen hp..17" kot monitor..nak? belilah 1 utk naylie main2 game je..

Khas Lysha said...

nurhayati:.. beli lg satu?? adoi..

miezaniera:.. iyela.. kalo ramai mau kena pakai nombor.. huhu

rasp:.. hehehe.. blogger tegar lg tu.. :D

suziey:.. elok gak tu.. blh menambah pendapatan.. ekekekek

cintamainsz lite:.. betol la.. lappy dia dah terkubur dlm bakul dia.. huhu

ada ayrissa:.. tula pasal.. nak buat camaner???

dee:.. x pela dee.. ada satu ni pon dah x jd keje kalo ada dua maunyer langsung x buat keje.. huhu..

*ayu* said...

khas!!! sila belikan naylie lagi satu lappy ok? :)

unique1012 said...

alamatnya kenala tunggu naylie ni tdo dulu, ahaks.. tengah berkobar2 nak main tu biarla dia, hehehe..

mummYaeesh said...

nampak tembam lak naylie kat sini!

tu la anak2 skang..kita lak kena bg laluan kat dia kan..klu zmn dulu mau kena pelangkung..woohoo!

Khas Lysha said...

ayu:.. lagi satu??? kena pk lama2 nie.. huhu

unique1012:.. tula masalahnyer.. biler dia tido mak nyer pon ikut tido.. huhu

mummyaeesh:.. naylie mula menggebu huhu..
yelah masa zmn dulu xde benda2 gini,.. yg ada main masak2, pondok2 maupon kawen2.. hehe