Wednesday, October 29, 2008

Aksi kakak ku yg terlampau

Aku just ada sorang kakak.. dia ni tindakan dia banyak di luar jangkaan. Aku kadang2 klako dengan dia ni.. hari tu kitorang g meredah JJ bukit tinggi coz dia nak belikan barang2 untuk buat scrap book anak dia yang bongsu Nurul..
Lepas dah membeli beli budak2 kompem nak singgah kat game zone nie kan.. disebabkan kakak aku pon jarang sangat bawak anak2 dia berjalan makanya dia bagi chance la kat budak2 tu main2 kat sini.. yang paling happy anak aku le.. selalu kalo aku bwk sampai kat tempat ni aku soh tutup mata.. mana nak tahan kalo hari2 nak nyinggah sini bankrup aku..
-
- wahh.. ambik kesempatan ko ye naylie.. -

- Naylie n Abang-

Aku kata kakak aku klako bukan aper.. masa anak dia dok main benda yang kena pijak2 ikut muzik n arrow ni, dia plak naik yang sheikh.. anak dia tak melompat atas arrow tue dia yang dok terlompat atas tu.. dah tak boleh kontrol la tue.. maklumler masa kecik tak dapat.. he he..

- Masa nie la dia dok terlompat kat atas benda tue.. alamak aksi tak dapat nak dirakam.. battery h/set aku dah kong.. ini pon dapat sipi2 ajer.. boleh la yer.. he he -

4 comments:

ita.itu said...

kah.kah.kah..lawak la kakak ko lak yg lebih ek..hehe..kelako la

suw said...

haks..takper..layankan ajer..takde org nk marah kekekekeke

Khas Lysha said...

ita.itu:.. waah.. suka ko ek!.. dia kalo excited mmg gitew.. huhu

suw:.. ye la kan.. org nak marah pon tak sampai hati kan,.. hu hu

* ayu * said...

sempoi sempoi..
kakak ko sempoi...
:)