Thursday, October 9, 2008

Pulut Kuning

Sorang akak kat sini dapat naik pangkat so dia pon baut pulut kuning dengan rendang cili api.. Alahai aku kononnyer poser plak arini so tak dapat la nak merasa kan.. hu hu : ( sedih sekali..


- pulut kuning dah tinggal separuh.. yang lain telah selamat di bedal.. -

- rendang daging.. diorang kata best rendang dia.. iye ker??? alahai... -

- aik saper punyer nie?? aku ker?? he he.. ooowww thank you kengkawan sebab sudi mentapaukan untuk i yg poser nie.. giteww... -

4 comments:

* ayu * said...

alhamdulillah.. brtambah la rezeki akak yg naik pangkat tu.. sbb dia panjangkan rezeki yg Allah bg pd dia..

congrats!

Ada Ayrissa said...

nyum2...sedapnyer..
i pon poser..huhu..byk tggl..

ita.itu said...

haha..hantu ko..dpt gak ko ek rendang tapau..haha

Khas Lysha said...

ayu:.. semoga berkat la segalanya kan.. dan semoga kita pon dapat tempiasnye jgk!

ada ayrissa:.. yerlah. tahun nie byk yg terkantoi.. jenuh nak mengganti

ita.itu:.. he he.. rezeki namanyer.. ;p