Wednesday, October 29, 2008

Edisi Makan2: Reunion 2

Ini pulak kebetulan ter reunion nyer kitorg. Sebenarnya masa ni aku datang ke open house Fazlin n boleh gak kategori tak di sangka2 member2 sekolah kitorg datang gak masa tue.. nasib aku tak balik lagi.. so.. berjumpa n bersembang yg tak berapa nak panjang sangat la kitorg.. sebab hari pon dah malam anak aku pon dah hangin satu badan..



- aku, Rosilah, Fazlin, Mimi n Anum.. kitorg ni schoolmate masa kat MGS Klang 1997 -


- ni plak aku n Rosilah masa open house kat umah dia.. makan je keje aku kan.. macam mana nak kuros..??? -

6 comments:

imz said...

seronok kan bila dpt berjumpa kenkawan lama..mesti byk citer2 lama di bangkitkan..hehhe

nellysuria said...

huhuhu...
too sad i'm not in the crowd!!!
aku tak dapek dtg time ni ..if not..sure happening!!

Khas Lysha said...

imz:.. mmg seronok sgt. tp x smpat nak borak pjg.. hmmm

nellysuria:.. ye la fra kalo ko ada kompem lagi happening.. x pelah next time nampaknyer...

ita.itu said...

reunion la paling best..last aku buat 2 tahun lps..syok ek

Aleeya said...

yeayyy mari kita makan2, jemput2..owhh reunion, best2

* ayu * said...

seronok kan dpt berkumpul gini..