Tuesday, October 21, 2008

Baby Adawiyah

Aku pernah masukkan entry pasal baby nie.. baby cousin aku yang lahir cuma 2.3 kg ajer.. Kalo korang ingat kat entry aku tue aku kata anak2 cousin aku nie kalo masa baby kemain kecik kuarnyer biler semakin besar silap aribulan overweight..
Aritu diorg sefamily beraya kat umah mak aku.. sekali aku tgk Adawiyah nie dah mula menggebukan diri dia la.. geram sunggoh aku menengoknyer..

- Hello. saya la Nur Adawiyah Zahrah.. comel tak saya??? -

- Hai Bie, feeling jer dukung baby tue.. teringin nak baby lagi ker?? he he -


Inilah lagi 3 orang anak cousin aku tue..



- Abang yang sulung.. Danish Fitri skang dah 6 tahun -

- Kakak yang no. 2.. Aleya Nabila 4 tahun n Abang yang no. 3 Darwisy Iman 1 tahun la.. -

Bila tengok gayanyer, ada chance la Adawiyah ni gebu mcm abang n kakaknyer.. takpela kan darling janji sehat..

6 comments:

ita.itu said...

aku ngk pun geram ko..tembam tul ppnye

Aleeya said...

chubby jek...walopon dulu lahir 2.3kg ekk..

suw said...

budak2 kalo chubby mmg soka..nti bl cbit2 keh keh keh

Ada Ayrissa said...

tomeyyy...

* ayu * said...

betul tu.. yg penting sihat..
insyaAllah..

Khas Lysha said...

ita.itu:.. geram kan, tak sangka leh setembam ini.. he he

aleeya:..ha'ah 2.3 jer masa lahir. senang mak dia nak meneran pasal kecik jer.. he he..

suw:.. cubit sampe nangis kan.. he he

ada ayrissa:.. tomey2 yg mmbuatkn geram..

ayu:.. insyaAllah.. amiiinnn