Thursday, October 30, 2008

New Hair


Tarikh: 27.10.2008

Masa: 1300 hrs

Tempat: Pekan Pasir Panjang, Port Dickson, Negeri Sembilan

Tajuk: Korang just layan jer la yer gambar kat bawah nie..

- Sebelum di proses -

.

- kerja2 sedang dijalankan -

.

- Proses terakhir dan hasilnyer.. -

8 comments:

haJa*darLingZ said...

wow naylie...kagun mak ngah okeh.rmbut curly2...leh join madihah bukak club...huhu. cun abislah

PuteriSatu said...

comelnyee..nak lak si naylie tu menahankan kepala dia ye...tapi sayang gambar yang rambut dah siap tu tak berapa clear....

* ayu * said...

comelnya!!!
wah! br besar tu dh layan wat rambut..
cayalah naylie!

ita.itu said...

alahai tomeinye..kecik2 dah pandai melawa ek anak ko..hehe..

Khas Lysha said...

haja darlingz:.. he he cun ke mak ngah?? boleh la yer.. nnt nak buat club ngan dihah.. hu hu

puterisatu:.. tahan jugak la.. ha'ah tak clear plak gambo selepas tu, jenuh dah adjust.. nnt sy ambik gambo baru kasi clear ek!..

ayu:.. comel ker?? tq, tq..

ita.itu:.. ha'ah kan budak skrg kecik2 dah pandai melaram.. huhu..

nellysuria said...

huh ...gila melaram anak aku ni.. :)
nak masuk team mami Farra yerk.. bagus2...tp steady jer kan..siap sabar menunggu rambut tu d curl kan.. sian dia...amik gmbr bg nmpk sikit..tak nmpk curl la.

eedany said...

sangatlah cute dia!

kasih curl rambut lagi...kalau anak buah saya Tasya mesti tak mau tu.

:)

Khas Lysha said...

nellysuria:.. rambut budak ni susah sket nak menjadinyer.. tue la shot paling nampak curl.. yg lain nampak mcm biasa jer.. coz rambut dia pon tak lah lurus sgt kan.. nnt la aku adjust kasi betol2 curl.. siap ko budak.. he he

eedany:.. rambut tasya dah cantik dah... lurus jer.. rambut naylie nie sebb dah rosak tue yg buat curl.. he he..